![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Neyi yasaklamak isterdiniz?" başlıklı konu görüntüleniyor, "hepimiz çeşitli yasaklarn ortasındayız neden biz genele bi yasak koyamıyoruzki İŞTE FIRSAT AKLINIZDAN GEÇEN YASAKLAR NEYİ YASAKLAMAK İSTERDİNİZZ...?..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() | Neyi yasaklamak isterdiniz? hepimiz çeşitli yasaklarn ortasındayız neden biz genele bi yasak koyamıyoruzki İŞTE FIRSAT AKLINIZDAN GEÇEN YASAKLAR NEYİ YASAKLAMAK İSTERDİNİZZ...? |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 54 ![]() | Cevap: Neyi yasaklamak isterdiniz? kalp kırmayı yasaklamak isterdim. |
| | |
| | #3 |
| Banned Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 2115 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Neyi yasaklamak isterdiniz? Fahişeliği ve kadın bedeninden para kazanılmasını yasaklamak isterdim. |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Nerden: ANTALYA
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Neyi yasaklamak isterdiniz? KALP KIRMAK VE SAYGISIZLIĞI. SAYGININ OLMADIĞI YERDE SEVGİDE OLMUYOR. |
| | |
| | #5 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: Neyi yasaklamak isterdiniz? motosikletin kullanmak dışında herşeyi yasaklardım..
__________________ herzaman benim için canlı bir varlıksın.. Kawasaki |
| | |
| | #6 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 338 Rep: 33441 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Neyi yasaklamak isterdiniz? Alıntı:
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler | |
| | |
| | #7 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 145 Rep: 14164 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Neyi yasaklamak isterdiniz? Bana yasak konmasını yasaklamak ister idim:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #8 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: Neyi yasaklamak isterdiniz? başkalarının başarılarını kıskanmak gibi bir ilkel dürtüyü yasaklamak isterdim.
__________________ HER KADIN GÜZELDİR; ANCAK BAKIMLI KADIN ÇOK GÜZELDİR http://shopbeauty.tr.gg |
| | |
| | #9 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: ıstanbul yedıtepe Yaş: 34
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 159 Rep: 15838 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Neyi yasaklamak isterdiniz? yasak kelımesını yasaklardım.. ınsanların her turlu özgurlugunun olmasından yanayım.. yasak her zaman ınsanoğlunun yapısına aykırıdır.. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |