![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "En komik yalan ve atmasyonlar :)" başlıklı konu görüntüleniyor, "ÖRNEK: sene 1930 siz ozaman yoqtunuz(d.bakırın en bilindik sözü) hava 360 derece lapa lapa kar yağıyor...biz yine böle evde oturuyorz ailecek ozamanlar tabi elektrik yoq biz mum ışığında TV izliyorz...nese ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() | En komik yalan ve atmasyonlar :) ÖRNEK: sene 1930 siz ozaman yoqtunuz(d.bakırın en bilindik sözü) ![]() hava 360 derece lapa lapa kar yağıyor...biz yine böle evde oturuyorz ailecek ozamanlar tabi elektrik yoq biz mum ışığında TV izliyorz...nese ben sıkıldım didim bi çıkıyım hava alıyım baktım bi serseri önümü kesti terbiyesizlik yapıo çektim kılıcımı 2 el ateş ettim....adam yerde ben ona konsantre olmusun...bide baktım bi helikopter indi içinde beyaz saçlı bi adam bide baktım bush....dedi ablacım allah senden razı ossun kaç yıldır arıyodum bu ********i ellerin dert görmesin söle napıyım sana bill gatess den daha zengin yapıyım,cumhur başkanı yapıyım seni ha ne dersin...dedim hass*ktir ulleeyn bi çaktım afrika güney adasında nese faxla gönderdi bir iki seyler abla bi hata yaptım kusurumuza bakma die biras yumuşadım yane ![]() sıra sizde kopyalamak yoq kendi kafanızda üreteceksiz.... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |