![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Üstteki üyeden farkın ne?" başlıklı konu görüntüleniyor, "oyun gayet basit farkın ne üsttekinden??..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üstteki üyeden farkın ne? Ben FENERBAHÇE taraftarıyım, üstteki sarı-kırmızılı takım taraftarı:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #4 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Nerden: Eskişehir Merkez
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 143 ![]() ![]() | Cevap: Üstteki üyeden farkın ne? valla bildiğim kadarıyla sheytanda dershaneye gidiyo bende oda galatasaraylı bende tek farkımız cinsiyetimiz heralde :) |
| | |
| | #6 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Nerden: Eskişehir Merkez
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 143 ![]() ![]() | Cevap: Üstteki üyeden farkın ne? :(:( :(:(:(:(:( :( maalesef..... |
| | |
| | #7 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 110 ![]() ![]() | Cevap: Üstteki üyeden farkın ne? cinsiyetimizz işte en büyük farkk |
| | |
| | #8 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Nerden: Kütahya Yaş: 32
Cinsiyet: Rep Gücü: 26 Rep: 2504 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üstteki üyeden farkın ne? Farklı şehirlerde ikamet etmemiz.
__________________ Halk İçinde Muteber Bir Nesne Yok Devlet Gibi Olmaya Devlet Cihanda Bir Nefes Sıhhat Gibi |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |