![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Giden Sevgiliye Söylenecek En Güzel Şarkı?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Arkadaşlar Görüşlerinizi Bekliyorum........ Hatice----Doyamıyorum Benim Favorim.........."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Kısıtlanmıs Uye | Giden Sevgiliye Söylenecek En Güzel Şarkı? Arkadaşlar Görüşlerinizi Bekliyorum........ Hatice----Doyamıyorum Benim Favorim.......
__________________ |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Kısıtlanmıs Uye | Cevap: Giden Sevgiliye Söylenecek En Güzel Şarkı? Canımın içi, bitanem,bebeğim derdin, Duyamıyorum o sözleri çok arıyorum.........
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 54 ![]() | Cevap: Giden Sevgiliye Söylenecek En Güzel Şarkı? grup gündoğarken gördüğüme sevindim |
| | |
| | #4 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Giden Sevgiliye Söylenecek En Güzel Şarkı? Yalın---->Alışmak Zorundayım dün hayat durdu benim için sanki bugün herşey farklı sanki bu ev benim değil bu nefes bana zararlı alışmaya çalışmak diye bişey yok alışmak zorundayım üzülmemek diye bişey yok üzülmem gerek severek unutmak olur işmi bilerek uçuruma önden atlanırmı ki kaybettiğinin yerine ne koysan dolmaz boş bırakıcam yerini hep bomboş |
| | |
| | #5 | |
| Kısıtlanmıs Uye | Cevap: Giden Sevgiliye Söylenecek En Güzel Şarkı? Alıntı:
__________________ | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |