![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Aşk size göre nedir??" başlıklı konu görüntüleniyor, "Size göre aşk nedir?? Gerçekten aşkı yaşadığınız oldumu?? cvplarınızı bekliyorum arkadaşlar......"
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Nerden: Eskişehir Merkez
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 143 ![]() ![]() | Size göre aşk nedir?? Gerçekten aşkı yaşadığınız oldumu?? cvplarınızı bekliyorum arkadaşlar... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: Aşk size göre nedir?? aşk tarifi zor ama her insanın yaşaması gereken güzel bir duygudur.bir erkeğin veya bir kızın karşı cinse olan sempatisine hoşlantısına ilgisine aşk diyebilirim.ben aşık oldum.hala da aşığım. kolay kolay aşık olamıyorum ama aşık olunca da tam oluyorum |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 54 ![]() | Cevap: Aşk size göre nedir?? bence aşk tam bir delilik hali.hem her yerde olma hem de hiçbir yerde olmama hali.kendiniden çok başkasını düşünme hali.yani yam bir delilik.hayır hiç aşık olmadım çünkü aşk bitmez bitemez. |
| | |
| | #4 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Nerden: Eskişehir Merkez
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 143 ![]() ![]() | Cevap: Aşk size göre nedir?? doğru diyorsunuz valla ya |
| | |
| | #6 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: Aşk size göre nedir?? A:acıya Ş:şikayetsiz K:katlanmak 'tır aşk |
| | |
| | #7 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 152 ![]() ![]() | Cevap: Aşk size göre nedir?? Bence aşk yanında olmasa bile heran onun adını sayıklayabilmendir herseyi ertelemektir ask,ask onunla olmak,bütün benliğinle ve btün herseyinle ona benzeyebilmektir onun olduğu heryerde olmaktır aslında kalbin gitmek ister yanına ama aklın hayır der iste ask burdadır...Allah bu derde düşürmesin.. |
| | |
| | #8 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Nerden: SİVAS MERKEZ Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 52 ![]() | Cevap: Aşk size göre nedir?? aşk........ ömür heba etmektır yolunda ..... o suz nefes alamamaktır... aç gibi susuz gibi..... garip kalırsın kımsesız o yoksa.... bıryerde o varsa, ondada bıryer vardır, yer nerede ya da nekadarsa o yoksa yok kadardır, ama birde o varsa.... yer hem hep kadar hemde her kadardır
__________________ MutLUlUK VE SEVGİ, SON Ne fEsTE ALLAH- IN iSmİ SENİNle oLsUN........ |
| | |
| | #9 |
| Banned Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 2115 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Aşk size göre nedir?? Aşk bana göre tıpkı avatar resmimde olduğu gibi ölürken bile gözgöze ölebilmektir. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |