![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "bakınbı bana ben bulent ersoy hayranıyım dıye geldım buraya ya siz???????" başlıklı konu görüntüleniyor, "neden geldın sen bu sıteye???? söyle bakiyim ablana yada ????????..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Nerden: SİVAS MERKEZ Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 52 ![]() | neden geldın sen bu sıteye???? söyle bakiyim ablana yada ???????? |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 116 Rep: 11259 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: bakınbı bana ben bulent ersoy hayranıyım dıye geldım buraya ya siz??????? Ben buraya özellik ile bir sebepten ötürü gelmedim, nette bir program arıyordum burayı tesadüfen googlede buldum ve üye oldum, hatta o sıralar bir sürü siteye üye oldum ama nickim hepsinde farklı farklı idi, burada biraz gezindim sitede hoşuma gitti, üye olduğum diğer sitelere oranla çok güzel bir forumdu, nette yeni idim zaten, biraz buraya takıldım der iken forumun bağımlısı oldum, ve burada çok güzel arkadaşlar edindim, burası gerçekten sevgi saygı çerçevesi içerisinde çok güzel bir bilgi paylaşım platformu. Ama senin Bülent Ersoy hayranlığın ile forumla ne alakası var anlayamadım ![]() İyi forumlar..
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |