![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Şu an yaşamakta oldugum şehri seviyorum!!! ÇÜNKÜ...." başlıklı konu görüntüleniyor, "deniz gökyüzü ve yeşil işte izmir seviyorum ben bu şehri..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Altın Üye (nisan 2008) Altın Üye (temmuz 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir Yaş: 32
Blog Mesajları: 3
Cinsiyet: Rep Gücü: 318 Rep: 31518 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu an yaşamakta oldugum şehri seviyorum!!! ÇÜNKÜ.... deniz gökyüzü ve yeşil işte izmir seviyorum ben bu şehri
__________________ |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 |
| Aktif Uye | Cevap: Şu an yaşamakta oldugum şehri seviyorum!!! ÇÜNKÜ.... ![]() küçük bir şehir olmasına rağmen, çok fazla seçenek sunduğu için insana seviyorum bu şehri: yok yok burada ama deniz yok?dalga yok?sahil yok?sadece eksiği budur |
| | |
| | #13 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Şu an yaşamakta oldugum şehri seviyorum!!! ÇÜNKÜ.... Yoksam bu İzmir'in haricinde sevdiğn şehir Denizli mi. Oranın yaz akşamları çok farklıdır da ondan sordum
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #14 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Şu an yaşamakta oldugum şehri seviyorum!!! ÇÜNKÜ.... Antep'i seviyorum çünkü, İnsanları çalışkan sevecen sıcakkanlı ve YEMEKLERİ & TATLILARI muhteşem. Ayrıca Pam.Art'ın şehrinde şu an yaşamasamda seviyorum özelikle geceleri çok güzeldir.
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #15 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 54 Rep: 5326 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu an yaşamakta oldugum şehri seviyorum!!! ÇÜNKÜ.... şuan yaşadığım yeri seviyorum çünküsü yok hep burda olacağım....zaten çoğu yeri gördüm en iyisi şuanki yerim |
| | |
| | #16 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 364 Rep: 36144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu an yaşamakta oldugum şehri seviyorum!!! ÇÜNKÜ.... Bu şehri seviyorum çünkü garip bir büyüsü var.Başka bir şehre gittiğim zaman,dönüş yolunda çok heyecanlanıyorum.:) Bu şehri, yaşadığım şehiri seviyorum.
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |