![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Bir üsttekine hangi meslek yakışırdı ;)" başlıklı konu görüntüleniyor, "evet arkadaşlar bir üsttekine hangi meslek yakışır??..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Bir üsttekine hangi meslek yakışırdı ;) bence sana kiralık katillik yakışırdı
__________________ Dişlerinin arasında bir silahın namlusu varsa sadece sesli harfleri söyleyebilirsin. |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Rep Gücü: 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bir üsttekine hangi meslek yakışırdı ;) yazar ............................................ |
| | |
| | #4 |
| Banned | Cevap: Bir üsttekine hangi meslek yakışırdı ;) Psikolog olabilir mesela.............. |
| | |
| | #6 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Rep Gücü: 247 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bir üsttekine hangi meslek yakışırdı ;) Sevgili şeytan 'a kesinlikle yazar olmak çok yakışırdı... |
| | |
| | #8 |
Rep Gücü: 247 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bir üsttekine hangi meslek yakışırdı ;) Hey nasıl bildin.Şu anda küçük bir dergide eleştirilerim yayınlanıyor(sinema üzerine) |
| | |
| | #10 |
Rep Gücü: 247 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bir üsttekine hangi meslek yakışırdı ;) Dedim ya küçük bir dergide yayımlanıyor diye...Çok yeni başladım.. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |