![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Hangi tarihsel kişilik ile diyalog kurmak isterdiniz ?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Hangi tarihsel kişilik ile diyalog kurmak isterdiniz ? ve neden , konunuz ne olurdu? not: Atatürk hariç..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() | Hangi tarihsel kişilik ile diyalog kurmak isterdiniz ? Hangi tarihsel kişilik ile diyalog kurmak isterdiniz ? ve neden , konunuz ne olurdu? not: Atatürk hariç |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Nerden: Eskişehir Merkez
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 143 ![]() ![]() | Cevap: Hangi tarihsel kişilik ile diyalog kurmak isterdiniz ? FATİH SULTAN MEHMET'LE İSTANBULU ALMIŞKEN TAMAMEN AVRUPAYI NİYE ALMADIN DERDİM |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hangi tarihsel kişilik ile diyalog kurmak isterdiniz ? Adolf Hitler ile .... hayatımda hhiç bu kadar hastalıklı bir beyin görmemiştim , problemi ne imiş onu sorardım :) |
| | |
| | #4 |
| Kısıtlanmıs Uye | Cevap: Hangi tarihsel kişilik ile diyalog kurmak isterdiniz ? Bende Adolf Hitler dicektim tam.Ama planlarını öğrenmek için ve çocukluğuna inmek için.Birde diyolarki ufolarla işbirliği yapmışmış.Bakalım doğrumu. :)) Birde Firavun tabii
__________________ |
| | |
| | #5 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Hangi tarihsel kişilik ile diyalog kurmak isterdiniz ? Ben Ernesto Che Guevara ile diyalog kurmak isterdim..Onun nasıl bu kadar özgür bir ruha sahip oldugunu öğrenmek için.. |
| | |
| | #7 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Hangi tarihsel kişilik ile diyalog kurmak isterdiniz ? Ben Cleopatra ile görüşmek isterdim. Hem Sezar ile nasıl baş ettiğini anlamak için hemde Mısır'ı nasıl koruyabildiğini sorar idim. Peygamber Efendimiz'e de sırf saygılarımı sunkam için ve onun yüzünü görmek için isterdim herhalde. |
| | |
| | #8 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Nerden: Kütahya Yaş: 32
Cinsiyet: Rep Gücü: 26 Rep: 2504 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hangi tarihsel kişilik ile diyalog kurmak isterdiniz ? Yavuz Sultan Selim. Bence büyük padişahlardan birisi, 8 sene padişahlık yapmış Osmanlı'nın topraklarını iki katına çıkarmış, biraz daha fazla yaşasaydı herhalde tüm Avrupa'yı alırdı. Birde kutsal emanetleri Türkiye'ye getirmesi ve Sina Çölünü o günlerdeki imkanlarla 8 günde geçti. Şimdi yeni teknoloji ile ancak geçebiliyorlar (Araçla)
__________________ Halk İçinde Muteber Bir Nesne Yok Devlet Gibi Olmaya Devlet Cihanda Bir Nefes Sıhhat Gibi |
| | |
| | #9 |
| Banned Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 2115 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hangi tarihsel kişilik ile diyalog kurmak isterdiniz ? Öncelikle Peygamberimiz Hz.Muhammed daha sonra Atatürk ve Mahatma Gandhi... Bu üç kişiyle iletişim kurmayı çok isterdim. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |