![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Sabah kalktığında süpermeydan'dan kimi görmek istersin?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Sabah uyandıgınızda karsınızda hangi üyeyi görmek istersiniz? bugün sahrabetis i görmek isterdim :)..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Sabah kalktığında süpermeydan'dan kimi görmek istersin? aaa benim adamım belli sayın erkişi abi.onunla akşama kadar her konuda konuşmak isterdim
__________________ Dişlerinin arasında bir silahın namlusu varsa sadece sesli harfleri söyleyebilirsin. |
| | |
| | #3 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Rep Gücü: 65 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sabah kalktığında süpermeydan'dan kimi görmek istersin? |
| | |
| | #4 |
| Banned | Cevap: Sabah kalktığında süpermeydan'dan kimi görmek istersin? Ben BAY X'i görmeyi çok isterdim..... |
| | |
| | #5 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 7
Rep Gücü: 514 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sabah kalktığında süpermeydan'dan kimi görmek istersin? Bende sana katılıyorum runaway sabah kalktığımda bende kardeşim BayX'i görmek istiyorum.Çok özledim kardeşimi...Neyse az kaldı gelmesine
__________________ |
| | |
| | #6 |
| Banned | Cevap: Sabah kalktığında süpermeydan'dan kimi görmek istersin? Sağlıcakla gelsinde, ben sorarım ona bu kadar uzak kalmanın hesabını.Ya gitmeden bir gün önce konuşmuştuk, benim aci lçıkmam gerekiyordu.Bişeyde demedi.Tamam görüşürüz o kadar.Bir baktım ki gitmiş bile..... |
| | |
| | #7 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Nerden: SİVAS MERKEZ Yaş: 31
Rep Gücü: 1 ![]() | Cevap: Sabah kalktığında süpermeydan'dan kimi görmek istersin? aşkı mutluluk gelırmı kapıma bırgun derım hep bıde baktım sabah kapımda o |
| | |
| | #9 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Rep Gücü: 247 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sabah kalktığında süpermeydan'dan kimi görmek istersin? Ben sahrayı ve yükseli görmek isterdim |
| | |
| | #10 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: Sabah kalktığında süpermeydan'dan kimi görmek istersin? BEN ŞU ANDA KİMİ GÖRMEK İSTEDİĞİMİ BİLEMİYORUM |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |