![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Sabah kalktığında süpermeydan'dan kimi görmek istersin?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Doğangüneşi ve nurettini görmek isterdim ...."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sabah kalktığında süpermeydan'dan kimi görmek istersin? Doğangüneşi ve nurettini görmek isterdim . |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Nerden: Eskişehir Merkez
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 143 ![]() ![]() | Cevap: Sabah kalktığında süpermeydan'dan kimi görmek istersin? Sheytanı görmek isterdim:):) |
| | |
| | #14 | ||
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 177 Rep: 17439 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sabah kalktığında süpermeydan'dan kimi görmek istersin? Alıntı:
Alıntı:
Nezaketinize mahcubum, ne demek tüm üye arkadaşların güzel ve seviyeli konu ekledikleri zaman bu forumda birilerini değil birden çok arkadaşımızı bir arada görmek bence daha güzel oluyor. Bende konu ve bilgilenme adına Sayın; serkan altay ve mrs.x.ray ile; yöneticileri pek konuma dahil etmeme isteğime rağmen özellikle konularını sürekli okuduğum doğangüneş ve sahrabetis hanımlarla konularda karşılaşmak isterim. iyi forumlar. | ||
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |