![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Yeni sohbet bölümü" başlıklı konu görüntüleniyor, "Bu düşme anları güzel oluyor ya :) bizim dershanenin camından bakıyordum yaşlı bir teyzenin düştüğünü gördüm. Sonra onu kaldırmaya çalışan bir kadın geldi o kaldırdı sonra 2si birden düştü. Daha ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #41 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 63 Rep: 6142 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yeni sohbet bölümü Bu düşme anları güzel oluyor ya :) bizim dershanenin camından bakıyordum yaşlı bir teyzenin düştüğünü gördüm. Sonra onu kaldırmaya çalışan bir kadın geldi o kaldırdı sonra 2si birden düştü. Daha sonra gömleğin üstten 3 düğmesi açık kurtarıcı prens geldi :D oda kaldıramadan düştü. Bu düşme anılarına bitiyorum çok komik görüntüler çıkıyor ortaya. Sen nasıl becerdın ayağın biryere falanmı takıldı? |
| | |
| Sponsored Links |
| | #42 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Yeni sohbet bölümü yaaa benim botlarım biraz fazla ağır bizim ordada yüksek bi kaldırım var ayagımı attıgımı sandım sanırım sap yerdeyim bu kadarını hatırlıom ama üstüm basım batmıstı eve gidip hemen üstümü deistirdim snra minibüse bindim ayagım sıkıstı kapıya bide alple ayrıldık o gün ugursuz günüm pis persembe :) |
| | |
| | #43 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 63 Rep: 6142 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yeni sohbet bölümü Ee boşa dememişler perşembe perişanlıktır resmen perişan olmuşsun :D |
| | |
| | #48 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: Yeni sohbet bölümü hayırlı günleriniz olsun arkadaşlar..
__________________ herzaman benim için canlı bir varlıksın.. Kawasaki |
| | |
| | #50 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: Yeni sohbet bölümü elhamdülillah çok şükür iyi geçiyor günler çok sevdim ortamı kardeşim..
__________________ herzaman benim için canlı bir varlıksın.. Kawasaki |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| chat, muhabbet, sohbet |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |