![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Yeni sohbet bölümü" başlıklı konu görüntüleniyor, "yaaa hasta yaaa beni sinir etmek icin elinden geleni yapıo!!Hocalarım üzme kendini dio o kaybedermis :)..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #32 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Ankara
Rep Gücü: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yeni sohbet bölümü Ee diyorum sana gençsin güzelsin cimcimesin :) Boşver herşey olacağına varır. Sen neyi kafana çok takarsan o seni bi o kadar üzer. Bence de hocaların haklı. Ama neden sinir etmeye çalıştıgını anlamadım :S |
| | |
| | #33 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Yeni sohbet bölümü ya vodafone hat alcaktık öğrenci arkadasız ya canımız cok sıkkın olunca birbirimisle konuscas..gitmis cnm arkadasım ayrım yapmayan tarife hattı almıs bnm hattım 30dkkada acılmıstı beyfendinin ki yarın öğle acılcakmıs |
| | |
| | #34 |
Rep Gücü: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yeni sohbet bölümü Kavga bu yüzden değil dimi? |
| | |
| | #36 |
Rep Gücü: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yeni sohbet bölümü Hıı iyi o zaman :) yani böyle ufak birşey yuzunden olmaması iyi yoksa kötümü neyse iyice karıştı bu olay :) Ben ne yapayım sürünüyorum öğrencilik hayatı nasıl olabilir. Dershane ev arasında mekik dokuyorum hastaydım yataklardan kalkamıyordum.:) |
| | |
| | #39 |
Rep Gücü: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yeni sohbet bölümü Yok düşmedim zaten düşmeye fırsatım olmadı yataktan kalkamadım kı :D ayrıca çok akrobatiğimdir. Kolay kolay düşmem. Sanada geçmiş olsun. Kazanın ne zaman gelecegi belli olmuyor bizim bi hocamız vardı kaldırımdan düşmüştü ayagını kırmıştı. Kar olmadanda gayet güzel düşmeler oluyor :D |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| chat, muhabbet, sohbet |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |