![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Yeni sohbet bölümü" başlıklı konu görüntüleniyor, "canim SIKILIYOR ve canim yaniyor sohbet mi etmek lazim yani....bir berber bir berbere gel bereber bir berber dukkani acalim demis olmadi degilmi? peki..su yamayi su koseleye yamalamali mi,yoksa yamalamamali mi?....varmi ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #221 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 108 Rep: 10797 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yeni sohbet bölümü canim SIKILIYOR ve canim yaniyor sohbet mi etmek lazim yani....bir berber bir berbere gel bereber bir berber dukkani acalim demis olmadi degilmi? peki..su yamayi su koseleye yamalamali mi,yoksa yamalamamali mi?....varmi devamini bilen:) buyrun sohbet:P
__________________ sade ve gucluyum... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #222 |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: Yeni sohbet bölümü formun değerli userleri nasılsınız??
__________________ |
| | |
| | #224 | |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: Yeni sohbet bölümü [quote=pusucukurt;120228] Alıntı:
buraya kavga etmeye değil sohbet etmeye geldim sorun değil kaale al yada alma paşa gönlün bilir...hayat senin dilediğin gibi yaşa..!
__________________ seni çok özlüyorum gece gözlüm | |
| | |
| | #225 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Fatihin fethi istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 142 Rep: 14152 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yeni sohbet bölümü Kavga iyidir :) Ençok kendimle ettiğim kavgaları seviyorum. Bazen içerde iki kişi kavga ederken üçüncü kişi olarak kavgayı seyretmekte güzel oluyor.
__________________ Pier lotide bir çay bardağı kırılmış, gördün mü ? |
| | |
| | #226 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 142 Rep: 14152 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yeni sohbet bölümü Yok ben kendimde ki kavgadan bahsettim. Yoksa kavga eden olduğunu sanmıyorum. Olsa olsa anlaşamayanlar... ahhh bu noktada ne luzumsuz oldu şimdi burda.
| | |
| | #228 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Yeni sohbet bölümü Kuzumm neden uzun zamandır yok :( Yoksa ben yokum diye mi onu göremiyorum :( offf :'(
__________________ |
| | |
| | #229 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: Yeni sohbet bölümü Allah kavuştursun :)
__________________ seni çok özlüyorum gece gözlüm |
| | |
| | #230 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 142 Rep: 14152 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yeni sohbet bölümü Amma dertlenmiş haaa
| | |
![]() |
| Etiketler |
| chat, muhabbet, sohbet |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |