![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Yeni sohbet bölümü" başlıklı konu görüntüleniyor, "Hey ben geldim kimse yokmu:))))..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #111 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 139 Rep: 13697 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yeni sohbet bölümü Hey ben geldim kimse yokmu:))))
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| Sponsored Links |
| | #112 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 120 Rep: 11692 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yeni sohbet bölümü Var, va, mesela ben varım, daha ne olsun:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #113 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yeni sohbet bölümü bende varım yemek tarıfıfı vercem sıze |
| | |
| | #114 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 139 Rep: 13697 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yeni sohbet bölümü ne tarifi merak ettim bak..
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #115 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 120 Rep: 11692 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yeni sohbet bölümü Toprak tarif vermesende, yapıp getirsen:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #116 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yeni sohbet bölümü farketmez yemek yapmakla ılgılı takıldıhınız seyler olursa sorun yardımcı olurum |
| | |
| | #117 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 139 Rep: 13697 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yeni sohbet bölümü onairci harikasın yaaaa bak bu aklıma gelmedi benim kıs olmaz ya toprak bizi zehirlemeye karar vermişse bak önce bi mektup bırakalım hahhahahahahahhahha..
| | |
| | #118 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 120 Rep: 11692 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Toprak, yapar mısın öyle bir şey hee, zehirler misin bizi, valla yapar isen öyle bir şey, şikayet ederim, banlanırsın hee:) Abla yapar mı dersin:)
| | |
| | #119 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 139 Rep: 13697 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yeni sohbet bölümü bilmem ki toprak onairci bişey sordu kız bizde platonik aşkını zehirleriz olmazmı hehehehheheheeh
| | |
| | #120 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yeni sohbet bölümü once ben yerım o zaman guven kazanmak benım ıcın herseyden onemlıdır |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| chat, muhabbet, sohbet |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |