![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "En Sevdiğiniz ve En İyi Yönetici Sizce Kim?" başlıklı konu görüntüleniyor, "En Sevdiğiniz ve En İyi Yönetici Sizce Kim? Yüksel Bay X Doğan Güneş Nurettin Sahrabetis Serseri Ozi Pandura Süvari Quarezma ErdaLL Emre Cevaplarınızı Bekliyorum......."
| Anketimiz: En Sevdiğiniz ve En İyi Yönetici Sizce Kim? | |||
| Yüksel | | 15 | 42,86% |
| Bay X | | 13 | 37,14% |
| Doğan Güneş | | 21 | 60,00% |
| Nurettin | | 3 | 8,57% |
| Sahrabetis | | 8 | 22,86% |
| Süvari | | 1 | 2,86% |
| Serseri Ozi | | 1 | 2,86% |
| Quarezma | | 2 | 5,71% |
| Pandura | | 0 | 0% |
| ErdaLL | | 3 | 8,57% |
| Emre | | 2 | 5,71% |
| Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 35. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: NapCéN qı YaNıMaMı GéLCéN :) Yaş: 14
Cinsiyet: Rep Gücü: 38 Rep: 3664 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | En Sevdiğiniz ve En İyi Yönetici Sizce Kim? En Sevdiğiniz ve En İyi Yönetici Sizce Kim? Yüksel Bay X Doğan Güneş Nurettin Sahrabetis Serseri Ozi Pandura Süvari Quarezma ErdaLLEmre Cevaplarınızı Bekliyorum....
__________________ http://www.supermeydan.net/forum/ima...ine=1216005007 Konu PinkDaYs tarafından (08-12-2007 Saat 02:42 AM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Aktif Uye | Cevap: En Sevdiğiniz ve En İyi Yönetici Sizce Kim? en iyi yönetici diye seçmek zor ama hepside çok duyarlı insanlar onu söyleyebilirim |
| | |
| | #3 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En Sevdiğiniz ve En İyi Yönetici Sizce Kim? en iyi demiyelimde en sevdiklerim,doğangüneş ablam ve sahrabetis ablam. |
| | |
| | #4 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En Sevdiğiniz ve En İyi Yönetici Sizce Kim? Bence de tüm yönetici sıfatına sahip isimler , ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorlar . Ama size göre en sıcak olan ve kendinize en yakın bulduğunuz kim diye sorarsanız doğangüneş ve nurettin derim .:) |
| | |
| | #5 |
| Kısıtlanmıs Uye | Cevap: En Sevdiğiniz ve En İyi Yönetici Sizce Kim? Kesinlikle Bayx ve DoğanGüneş ablam.....
__________________ |
| | |
| | #6 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: En Sevdiğiniz ve En İyi Yönetici Sizce Kim? en sevdiğim hali ile Serseri Ozi :):):) . Osman özledim seni güzel kardeşim. Pazartesini ip ile çekiyorum En beğendiğim ise Sahrabetis ve Doğangüneş |
| | |
| | #7 |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: AnKaRa
Cinsiyet: Rep Gücü: 18 Rep: 1677 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En Sevdiğiniz ve En İyi Yönetici Sizce Kim? Bay x ve Doğan güneş bu işi biliyorlar.iki oy hakkım olsaydı keşke.ikisininde emeği çoktur üstümde:D
__________________ ♥ Sonunda şans bana da güldü ama dötüyle (!) |
| | |
| | #8 | |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: NapCéN qı YaNıMaMı GéLCéN :) Yaş: 14
Cinsiyet: Rep Gücü: 38 Rep: 3664 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En Sevdiğiniz ve En İyi Yönetici Sizce Kim? Alıntı:
__________________ http://www.supermeydan.net/forum/ima...ine=1216005007 | |
| | |
| | #9 |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: AnKaRa
Cinsiyet: Rep Gücü: 18 Rep: 1677 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En Sevdiğiniz ve En İyi Yönetici Sizce Kim? hiç dikkat etmedim. ...........
__________________ ♥ Sonunda şans bana da güldü ama dötüyle (!) |
| | |
| | #10 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: En Sevdiğiniz ve En İyi Yönetici Sizce Kim? HIMM BEN BU KONUYA PEK KARIŞMAYIM DAHA YENİYİM |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |