![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Hafızanızı güçlendirin" başlıklı konu görüntüleniyor, "Beyninizi zinde tutmak ve geliştirmek için günde sadece 30 saniye yeterli Beyninizi zinde tutmak ve geliştirmek için günde sadece 30 saniyeye ihtiyacınız var. İngiltere'de 14 yıldır matematik öğretmenliği yapan bilim ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye Grubu ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Sinop
Blog Mesajları: 19
Cinsiyet: Rep Gücü: 103 Rep: 10006 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hafızanızı güçlendirin Beyninizi zinde tutmak ve geliştirmek için günde sadece 30 saniye yeterli Beyninizi zinde tutmak ve geliştirmek için günde sadece 30 saniyeye ihtiyacınız var. İngiltere'de 14 yıldır matematik öğretmenliği yapan bilim adamı Norman D. Lock, hazırladığı bu test sayesinde çocukların ve yetişkinlerin sadece 30 saniyede beyinlerini geliştirebileceğini söylüyor. Başlangıç, orta seviye ve gelişmiş olarak üçe ayrılan testi başlangıç seviyesinden başlayarak çözebilirsiniz. ![]() bugun/ht |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Hafızanızı güçlendirin bir anlam ifade etmez bence |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hafızanızı güçlendirin Bir zamanlar "megahafıza" seti vardı hafızamızı geliştirmemiz için kardeşime ve bana annem almıştı . Hakikaten çok işe yaradığını düşünüyorum . Zira 250 nesneyi karışık ve sıralı halde sayabilecek kadar zihnim güçlenmişti . Belki bu dediğiniz de benzer bir etki yaratıyordur . Bilgi için teşekkürler :) |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |