![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Keşke.." başlıklı konu görüntüleniyor, "Keşke dün kendime daha iyi baksaydım da anneme bulaştırmasaydım gribimi :(..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #2 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 61 Rep: 5850 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Keşke.. keşke elimizde olsa zamanı geri alabilsek,hatalarmızın hiçbirini yapmazdık,ozaman hayatın bi önemi kalmaz dı yanlışlar ve doğrular olmazsa dimi?keşke hep hatalarımı niteler?sizce? |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 61 Rep: 5850 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Keşke.. ya bak şimdi hatırladım sankı bende geçmişte foruma keşke diye bi konu açmıştım sanki...ama yanılıyor da olabilirim neyse. |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 61 Rep: 5850 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Keşke.. bu arada cümlem de acayip düşük olmuş; sanki........sankii.....:)) |
| | |
| | #6 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 75 Rep: 7287 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Keşke.. Bence KEŞKE hataları değil, pişmanlıkları veya tekrar yaşanmasından memnun olunacak konuları içerir. İyi forumlar. İnsanı İnsanlıktan çıkaran da hataları değil, hatalarının mükerrer tekrarıdır. Onlar için keşke yoktur. |
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 61 Rep: 5850 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Keşke.. açıklama için çok teşekkür ederim sayın erkişi.:) |
| | |
| | #8 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 15 Rep: 1461 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Keşke.. eevet bence dogru keske bır pısmanlıktır keske derslerıme calıssaydım da sınıfta kalmasaydım |
| | |
| | #9 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 58 Rep: 5759 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Keşke.. Keşke demek bence çok güzel birşeydir. Bana göre keşkeler hayattır. İnsanların yanlış yapmadıklarını keşke demediklerini bir düşünsenize. Yok ben düşünemiyorum bile. Bence keşkeler bizim vazgeçilmezimizdir ve hayatı kendı çabalarımızla öğrenmemizi sağlayan en önemli kelimedir. Keşke bize geçmişi hatırlatır anılarımızı, en güzel anlarımızı belkide en kötü anılarımızı ama bize hatırlatmayı öğrenir. Bana göre keşke hatamızı anladıgımızı ve gerçekden de o hatayı bidaha yapmamamız gerekdiğini anlatır. Keşke bence hayattır. Sn erkişi de çok güzel açıklamış çok teşekkürler. Ayrıca sn sheytan sizde çok teşekkür ederim aslında hayatımızın her yerinde kullandıgımız fakat asla dikkatimizi çekmeyen hayatımızın bir parçası olan bu kelimeyi bize hatırlattıgınız için. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |