FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları Samsun Özel Armada Kız Öğrenci Yurdu key ödemeleri Tex reklam Alanı Tex reklam Alanı

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > EĞLENCE > Sohbet, Muhabbet, forum oyunları

FORUMDA EN İYİ ANLAŞTIĞINIZ ÜYE/ÜYELER???

EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "FORUMDA EN İYİ ANLAŞTIĞINIZ ÜYE/ÜYELER???" başlıklı konu görüntüleniyor, "evet arkadaşlar,kim kimlerle iyi anlaşıyo,kimlerle aynı düşünüyo,kimlere kendını yakın hissediyo???bunu oyun köşesine koymadım çünkü oyun değil de s bet gibi olsun istedim...."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21-11-2007, 03:26 PM   #1
1. avatar yarışma birincisi

mrs.x.ray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
BoŞuNaDıR yAkArIş ÇiZiLeNe....

mrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyor
FORUMDA EN İYİ ANLAŞTIĞINIZ ÜYE/ÜYELER???

evet arkadaşlar,kim kimlerle iyi anlaşıyo,kimlerle aynı düşünüyo,kimlere kendını yakın hissediyo???bunu oyun köşesine koymadım çünkü oyun değil de sbet gibi olsun istedim.
mrs.x.ray isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Sponsored Links
Alt 21-11-2007, 03:52 PM   #2
SUPER MODERATOR
Altın Üye (mayıs 2008)

güney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
hak verilmez alınır!!!

güney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyor
Cevap: FORUMDA EN İYİ ANLAŞTIĞINIZ ÜYE/ÜYELER???

Benim bu forum da özellikle bir kişi dışında çok da anlaşamadığım kişi olduğunu sanmıyorum fakat; benimle anlaşan varmı açıkçası merak ediyorum:)
güney isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Alt 21-11-2007, 03:58 PM   #3
FORUM MODERATOR

onairci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kim ne yapar, kendine yapar.

Blog Mesajları: 1
onairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyor

Benim en iyi anlaştığım üyelerden biri impex lütfen kimse alınmasın o))) Sadece biri dedim o))
Alt 21-11-2007, 03:59 PM   #4
Aktif Uye

PAM.aRt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Cümleler doğrudur sen doğru isen, doğruluk bulunmaz sen eğri isen...

PAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyor
PAM.aRt - MSN üzeri Mesaj gönder

Alıntı:
güney´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Benim bu forum da özellikle bir kişi dışında çok da anlaşamadığım kişi olduğunu sanmıyorum fakat; benimle anlaşan varmı açıkçası merak ediyorum:)
neden öyle düşünüyorsun güney..sıcak insanlar hepside.ben şimdiye kadar art niyetli kimseyi görmedim.
PAM.aRt isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 21-11-2007, 04:09 PM   #5
spermeydan 1.güzeli

sheytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Haydi bastır GALATASARAY-En büyüksün GALATASARAY-Yönetim,Futbolcu,Taraftar-Şampiyonsun GALATASARAY

Blog Mesajları: 5
sheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyor

galiba ben herkezle iyi anlaşıyorum :)
sheytan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 21-11-2007, 04:19 PM   #6
Banned
THE NOTHİNG İMPOSİBLE...

Runaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyor
Runaw@y - AİM üzeri Mesaj gönder

Pamart,sheytan,sahrabetis,doğangüneş,bayx,yüksell
Runaw@y isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 21-11-2007, 04:19 PM   #7
1. avatar yarışma birincisi

mrs.x.ray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
BoŞuNaDıR yAkArIş ÇiZiLeNe....

mrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyor

ya anlaşmaktan kasıt,kimin yazdıkları ilginizi çekiyo,kimin cevaplarını ,konularını güzel buluyosunuz,yoksa herkes anlaşır sonuçta sanal alem burası.
mrs.x.ray isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 21-11-2007, 04:33 PM   #8
spermeydan 1.güzeli

sheytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Haydi bastır GALATASARAY-En büyüksün GALATASARAY-Yönetim,Futbolcu,Taraftar-Şampiyonsun GALATASARAY

Blog Mesajları: 5
sheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyor

doğangüneş---->Ablam,iyiliğimi düşünüp bana çok yardım etti :)
runaway-------->İyi biri oldugunu hissettim ve bazı özel konularda inanılmaz desteğini hissttim
sahrabetis------>Ablam her konuda bana güvendiğini desteklediğini hissedebiliyorum
nurettin--------->Biraz duygusal ama tecrübelerini bizden sakınmıyor ve tabii ki GALATASARAY'lı :)
bay x----------->Bazı konularda ortak görüşlerimiz var tabii en önemliside o da benim gibi fanatik bir GALATASARAY'lı :)

Konu sheytan tarafından (21-11-2007 Saat 05:30 PM ) değiştirilmiştir..
sheytan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 21-11-2007, 05:00 PM   #9
Aktif Uye

Beylerbeyi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yonetım, Futbolcu, Taraftar... SAMPIYONSUN GALATASARAY

Beylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyor

Hıckımseyle kısısel bı sorunum yok ama Canım kardesım kuzum Nılay, Sahrabetıs, Dogangunes, Sheytan, Impex...
Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 22-11-2007, 07:57 PM   #10
Super Aktif

Karakarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Blog Mesajları: 1
Karakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyor

Onairci
Nilay :):):)
Nurettin Abi seni de unutmadım
Karakarizma isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Seçenekler
Stil