![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "FORUMDA EN İYİ ANLAŞTIĞINIZ ÜYE/ÜYELER???" başlıklı konu görüntüleniyor, "evet arkadaşlar,kim kimlerle iyi anlaşıyo,kimlerle aynı düşünüyo,kimlere kendını yakın hissediyo???bunu oyun köşesine koymadım çünkü oyun değil de s bet gibi olsun istedim...."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6198 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | FORUMDA EN İYİ ANLAŞTIĞINIZ ÜYE/ÜYELER??? evet arkadaşlar,kim kimlerle iyi anlaşıyo,kimlerle aynı düşünüyo,kimlere kendını yakın hissediyo???bunu oyun köşesine koymadım çünkü oyun değil de s bet gibi olsun istedim. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (mayıs 2008) ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 136 Rep: 13404 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: FORUMDA EN İYİ ANLAŞTIĞINIZ ÜYE/ÜYELER??? Benim bu forum da özellikle bir kişi dışında çok da anlaşamadığım kişi olduğunu sanmıyorum fakat; benimle anlaşan varmı açıkçası merak ediyorum:) |
| | |
| | #3 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 100 Rep: 9690 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: FORUMDA EN İYİ ANLAŞTIĞINIZ ÜYE/ÜYELER??? Benim en iyi anlaştığım üyelerden biri impex lütfen kimse alınmasın o))) Sadece biri dedim o))
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #4 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: FORUMDA EN İYİ ANLAŞTIĞINIZ ÜYE/ÜYELER??? |
| | |
| | #6 |
| Banned | Cevap: FORUMDA EN İYİ ANLAŞTIĞINIZ ÜYE/ÜYELER??? Pamart,sheytan,sahrabetis,doğangüneş,bayx,yüksell |
| | |
| | #7 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6198 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: FORUMDA EN İYİ ANLAŞTIĞINIZ ÜYE/ÜYELER??? ya anlaşmaktan kasıt,kimin yazdıkları ilginizi çekiyo,kimin cevaplarını ,konularını güzel buluyosunuz,yoksa herkes anlaşır sonuçta sanal alem burası. |
| | |
| | #8 |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Cevap: FORUMDA EN İYİ ANLAŞTIĞINIZ ÜYE/ÜYELER??? doğangüneş---->Ablam,iyiliğimi düşünüp bana çok yardım etti :) runaway-------->İyi biri oldugunu hissettim ve bazı özel konularda inanılmaz desteğini hissttim sahrabetis------>Ablam her konuda bana güvendiğini desteklediğini hissedebiliyorum nurettin--------->Biraz duygusal ama tecrübelerini bizden sakınmıyor ve tabii ki GALATASARAY'lı :) bay x----------->Bazı konularda ortak görüşlerimiz var tabii en önemliside o da benim gibi fanatik bir GALATASARAY'lı :) Konu sheytan tarafından (21-11-2007 Saat 05:30 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #9 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: Istanbul Yaş: 37
Cinsiyet: Rep Gücü: 97 Rep: 9553 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: FORUMDA EN İYİ ANLAŞTIĞINIZ ÜYE/ÜYELER??? Hıckımseyle kısısel bı sorunum yok ama Canım kardesım kuzum Nılay, Sahrabetıs, Dogangunes, Sheytan, Impex... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |