![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "FORUMDA EN İYİ ANLAŞTIĞINIZ ÜYE/ÜYELER???" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: impex ´isimli üyeden Alıntı Onairci Nilay :):):) Nurettin Abi seni de unutmadım Ablacığım Doğangüneş :):):) Seni nasıl unutur bu fani yürek..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: FORUMDA EN İYİ ANLAŞTIĞINIZ ÜYE/ÜYELER??? Ablacığım Doğangüneş :):):) Seni nasıl unutur bu fani yürek
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 669 Rep: 65818 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: FORUMDA EN İYİ ANLAŞTIĞINIZ ÜYE/ÜYELER??? Sen benden büyüksün ama hadi neyse:)):Entusiasmado::Entusiasmado:
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
| | #13 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: FORUMDA EN İYİ ANLAŞTIĞINIZ ÜYE/ÜYELER??? Erkişinin yazılarını çok beğendiğimi söylemeliyim . Kelime oyunu yapmadan direkt fikirlerini savunması ve çizgisini hiç bozmaması hoşuma gidiyor . Nurettin bey'in de her konuda fikrinin olması ve kurduğu etkili cümleleri takdir ediyorum. DOğangüneş'in yönlendirici özelliği ve samimi kimliği başından beri onu kendime yakın hissetmeme sebep oldu . Yüksel Bey ile az ama öz konuşup , çok konuda hemfikir olduğumuzu düşünüyorum ve son olarak pamart'ın sanat konusundaki aktifliği ve görüşleri kendime daha yakın bulmamı sağladı diyebilirim . Aslında listem daha çok uzar ama ilk beş bu isimlerden oluşuyor :)) |
| | |
| | #14 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: FORUMDA EN İYİ ANLAŞTIĞINIZ ÜYE/ÜYELER??? Gerçekten bu konuda herkesin görüşünü merak ettiğimi de belirtmek isterim :) Bence farklı bir konu açmışsınız , tebrikler :) |
| | |
| | #15 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: FORUMDA EN İYİ ANLAŞTIĞINIZ ÜYE/ÜYELER??? güzel bi konu açmışım ama kımse benı sevmıyomuşbaksana sahra betis ablacım. |
| | |
| | #16 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: FORUMDA EN İYİ ANLAŞTIĞINIZ ÜYE/ÜYELER??? Olur mu canım , elbetteki sitede çok sevilen bir üyesin. Yazdıklarının hepsini zevkle takip ediyorum ben . Hiç öyle düşünme . Ben seviyorum ve takip ediyorum :) |
| | |
| | #17 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 177 Rep: 17439 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: FORUMDA EN İYİ ANLAŞTIĞINIZ ÜYE/ÜYELER??? Alıntı:
Forumda anlaşamadığımdan emin ve bundan mutmayin olduğum kişide sizsiniz. Yöneticileri bu konuya katmayı düşünmediğimden doğangüneş ve sahrabetis hanımlar ve Bay X, Erdall, Mora, Yüksell, hakkında görüş bildirmeyeceğim.:Extranado: İmpex, Nilay, mrs.x.ray ve serkan altay aklıma şu an gelenler ve bir çok diğer üyeninde değerli konularını okumayı ve ne yazdılar, ne konu eklediler diye merakla izlediklerimdir. Hepsinede iyi forumlar diliyorum. | |
| | |
| | #18 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: NapCéN qı YaNıMaMı GéLCéN :) Yaş: 14
Cinsiyet: Rep Gücü: 38 Rep: 3664 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: FORUMDA EN İYİ ANLAŞTIĞINIZ ÜYE/ÜYELER??? Yüksel : Sitesi Süpermeydan Gibi Süper Bi Abim!Sitenin Ağır Abisi :D:D Doğan Güneş : Sitedeki En Güzel En Çok Konuları Ablam Atıyor.Ansiklopedi Gibi Valla !! Bay X : Canım Abim Teknik Konuların Ustası, Yakışıklısı, En İyi Yorumcularından Biri! Erkişi : En Güzel Yorumları Muhteşem Türkçesi İle Tamamlıyor...Çok İyi Bir Yorumcu ve Çok İyi Bir Gözlemci ve Çok Kültürlü! Sahrabetis : Çok Kültürlü, Çok Güzel, Yorumları Çok Degerli Bir Ablam!!
__________________ http://www.supermeydan.net/forum/ima...ine=1216005007 |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |