![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Online olan arkadaşlar baksın..." başlıklı konu görüntüleniyor, "Haber okumaktan ve yorum yazmaktan sıkıldım. Sizde sıkılıp ne yapsam diye düşünüyorsan oyuna katıl. Online olan arkadaşlara sesleniyorum... Ben bir kelime yazıyorum, o kelimenin son harfi ile bir başka kelime ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Ankara Yaş: 37
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 304 ![]() ![]() ![]() ![]() | Online olan arkadaşlar baksın... Haber okumaktan ve yorum yazmaktan sıkıldım. Sizde sıkılıp ne yapsam diye düşünüyorsan oyuna katıl. Online olan arkadaşlara sesleniyorum... Ben bir kelime yazıyorum, o kelimenin son harfi ile bir başka kelime türetin, bakalım ne kelimeler çıkacak... Başlıyorum: BAĞ :)))) şaka şaka Asıl kelime: Karaborsa |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 36
Cinsiyet: Rep Gücü: 356 Rep: 34639 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Online olan arkadaşlar baksın... ayakkakbı ![]() :Entusiasmado :
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 304 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Online olan arkadaşlar baksın... Mesaj çok kısa deyip duruyor bende birşeyler yazayım kelimeyi yazmadan önce :) AyakkabI = IrgaT |
| | |
| | #4 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 95 Rep: 9120 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Online olan arkadaşlar baksın... taktik.................o)))
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 304 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Online olan arkadaşlar baksın... TaktiK ................. = .................. KaplumbaĞ :) he he isterseniz birde kural koyalım heeycanlı olsun. Kelimeyi bağlayan yani bir ( Ğ ) ile biten kelime bulan bir puan alsın. Ne dersiniz. Şu andan itibren bu kural geçerli olsun... TaktiK ................. = .................. Kabak |
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 304 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Online olan arkadaşlar baksın... Nosferatu................................... |
| | |
| | #9 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 95 Rep: 9120 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Online olan arkadaşlar baksın... Uçurtma................o)))
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |