![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "En son aldığınız sms.. :)" başlıklı konu görüntüleniyor, "ben başliim :) "bak bak bak kızarmışta hemen belli etmezmiş ben seni çook seviyorum sadece seni kızdırmak için şaka yapıyorum mucks"..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | En son aldığınız sms.. :) ben başliim :) "bak bak bak kızarmışta hemen belli etmezmiş ben seni çook seviyorum sadece seni kızdırmak için şaka yapıyorum mucks" |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Cevap: En son aldığınız sms.. :) "nerdesin kızım sen bişe oldu sandım arıyorum açmıosun sen beni sinir krizine mi sokcan delicik hemen arıorum anlatcaklarım var yalınla barıstık :)" kankamdandı :) |
| | |
| | #4 |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Cevap: En son aldığınız sms.. :) "Irak'ın El Cezire televizyonunun verdiği bir habere göre amerikalı askerler inek dolu bir kamyonu havaya uçurmuşlar bazı inekler ölmüş hayattaysan haber ver" kuzenimden geldi buda :) "Sen sütlaç kadar tatlı,lahmacun kadar sıcak,çiğköfte gibi yakıcı,sarma gibi çekici,bulgur gibi asil,aşure gibi karışık,içli köfte gibi MÜKEMMELSİN CANIM" kankamdan geldi bu da :) "Hani rüzgar eserde dalgalar kumsala vurur ya hani masmavi semada beyaz kanatlarıyla martılar uçar ya işte o martılar senin kafana sıçsın :)" bunuda kankam yolladı :) Konu sheytan tarafından (20-11-2007 Saat 09:13 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #5 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 80 Rep: 7681 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En son aldığınız sms.. :) Kuzenine söyle o zaman El cezire televizyonu Irak'a ait değil idi bildiğim kadarı ile:) Ama neresi idi bende unuttum:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #6 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 80 Rep: 7681 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En son aldığınız sms.. :) O zaman neden avukanlık yapıyorsun bakem he. Son aldığım sms bu:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #7 |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Cevap: En son aldığınız sms.. :) |
| | |
| | #8 |
| Banned | Cevap: En son aldığınız sms.. :) Bir daha buralara gelme.... |
| | |
| | #9 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 30
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6237 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En son aldığınız sms.. :) perşembe Ankara'ya geliyorum , gece onda müsaitsen kahe ısmarlıyayım :) en son aldığım mesaj bu :) |
| | |
| | #10 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 61 Rep: 5850 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En son aldığınız sms.. :) canım müsaitsen msn e gelsene. (en yakın arkadaşım) |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |