![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "En son aldığınız sms.. :)" başlıklı konu görüntüleniyor, "Vildan uyandın mı? (Derya) Uyandım ama sana cevap veremiyeceğim, zaten LeyLa'lığım üstümde bu gün:s..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #61 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 145 Rep: 14164 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En son aldığınız sms.. :) Vildan uyandın mı? (Derya) Uyandım ama sana cevap veremiyeceğim, zaten LeyLa'lığım üstümde bu gün:s
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| Sponsored Links |
| | #63 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En son aldığınız sms.. :) haftasonu için planın var mı ? .... Sevdiğim bir arkadşaımdan geldi |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |