![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "En son aldığınız sms.. :)" başlıklı konu görüntüleniyor, "en son gelen sinir bozucu ve bir o kadar merak uyandıran mesaj "şohben i yak,uyu ben geç geleceğim" Şimdi ben soruyorum ne yapardınız?????Ben kapıyı kilitledim ve onun anahtarı yok.....:)))..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #51 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Nerden: adana
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: En son aldığınız sms.. :) en son gelen sinir bozucu ve bir o kadar merak uyandıran mesaj "şohben i yak,uyu ben geç geleceğim" Şimdi ben soruyorum ne yapardınız?????Ben kapıyı kilitledim ve onun anahtarı yok.....:))) |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #52 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Nerden: Eskişehir Merkez
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 143 ![]() ![]() | Cevap: En son aldığınız sms.. :) tmm kanka sana kolay gelsin ben sana yarın haber veririm kankamdan |
| | |
| | #53 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 439 Rep: 42989 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En son aldığınız sms.. :) Alıntı:
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... | |
| | |
| | #54 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En son aldığınız sms.. :) Size de hiçbir dediğimizi inandıramıyoruz Yüksel Bey , pes :) |
| | |
| | #55 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: En son aldığınız sms.. :) "düğünlerde yanınıza gelip sıra sende diyen yaslılardan sıkıldıysan cenazede aynısını sende ona yap" en son aldığım mesaj bu :) |
| | |
| | #56 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 397 Rep: 39313 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En son aldığınız sms.. :) Alıntı:
bana gelince en son bankamdan uyarı almışım" geciken ödemeniz var lütfen ödeyin" berbattı.... | |
| | |
| | #57 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En son aldığınız sms.. :) Yarın kaçta işten çıkacaksın ? ............ Kısa bir süreliğine , tatil için İngiltere'den gelen Özlem isimli arkadaşım yazmış . |
| | |
| | #59 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 54 Rep: 5326 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En son aldığınız sms.. :) abi bilgisayarıma virüs bulaştı silimmi silmeyeyimmi.....benden cevap aptal virüs bulaştıysa daha ne duruyorsun silsene |
| | |
| | #60 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: En son aldığınız sms.. :) |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |