![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "En son aldığınız sms.. :)" başlıklı konu görüntüleniyor, "Canim birazdan msn'e acicam hadi uyan artik bekliyorum... Turkiyeden bi arkadasimdan...."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #41 |
| Eski Üye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Rep Gücü: 144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En son aldığınız sms.. :) Canim birazdan msn'e acicam hadi uyan artik bekliyorum... Turkiyeden bi arkadasimdan.
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #42 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: En son aldığınız sms.. :) "Kuzu bu hafta çarşıya inmicem p.tesi salıda burda yokum çarş. yada perş. fln yaparım ben bu dediğini ztn okula öğrenci belgesi için dilekçe veriosun haftaya verio öle yaparım tmm öptm kib" Kankamdan geldi :) |
| | |
| | #43 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Rep Gücü: 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En son aldığınız sms.. :) Canım şimdi duydum , geçmiş olsun . Dİlerim çabuk atlatırsın . ..................... |
| | |
| | #45 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Nerden: Eskişehir Merkez
Rep Gücü: 2 ![]() ![]() | Cevap: En son aldığınız sms.. :) ben şimdi dükkandayım işim bitnce gelcem ok bekle (bi arkadaş) |
| | |
| | #46 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: En son aldığınız sms.. :) özel mesaj.. "Hala aklımdasın..Ve hergün görüyorum seni..Belki sen unuttun beni ama ben halen attıgın her adımda peşindeyim..Unutmadım seni.." |
| | |
| | #47 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 21
Rep Gücü: 49 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En son aldığınız sms.. :) he evet yani msj direk bu napalımmm.... |
| | |
| | #49 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Rep Gücü: 145 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | "Sevgililer Günü"nde "Sevgilisi olanın olmayanın, olupta yok gibi olanın, yok da var gibi olanın, olmayıpta çok isteyenin, oluyorda ne oluyor diyenin, olduğu için çok mutlu olanın, olmadığı için çok mutlu olanın, onsuz olamayanın, onun ile hiç olamayanın, her şeye rağmen yüreğinde her daim aşka yer olanın... SEVGİLİLER GÜNÜ KUTLU OLSUN:)" Son gelen değil aslında, dün gece geldi bir arkadaşımdan (Derya) çok hoşuma gitti:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #50 |
| Banned | Cevap: "Sevgililer Günü"nde En son aldığım mesajı olduğu gibi aktarıyorum.... BANA BİR DAHA NE MESAJ NEDE ARAMA.BENİM CANIMI SIKIYORUM.... Evet aynen bu..... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |