![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "En son aldığınız sms.. :)" başlıklı konu görüntüleniyor, "Lütfen 7532yi arayın. 1 yeni sesli mesajınız var:)..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #21 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 116 Rep: 11259 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En son aldığınız sms.. :) Lütfen 7532yi arayın. 1 yeni sesli mesajınız var:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| Sponsored Links |
| | #22 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 68 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En son aldığınız sms.. :) Beticim moralim bozuk , lütfen beni arar mısın ? Acil ... |
| | |
| | #24 |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Cevap: En son aldığınız sms.. :) "2 gözünün arasındaki ilişkiyi hiç düşündün mü?1likte kırpılır,1likte hareket eder,1likte ağlar ve 1likte uyurlar; 1birlerini hiç görmemelerine rağmen..Arkadaşlık da öyledir, arkadaşsız 1 hayat çekilmez olur..İyi ki hayatımdasın canım arkadaşım" Kankamdan geldi.. |
| | |
| | #25 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 116 Rep: 11259 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En son aldığınız sms.. :) Kimde demiş haram nedir bilmez Murat diye? Ben helali haramı incesinden karıştırmam, Senin ile içilen şarap Helal'dir ama sensiz içilen su bile haram can.. Murat diye bir arkadaşımdan..
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #26 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En son aldığınız sms.. :) napıyosun cadı :))))) |
| | |
| | #27 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Nerden: SİVAS MERKEZ Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 52 ![]() | Cevap: En son aldığınız sms.. :) tanımadıgım bırınden bır mesaj numara gızlı hemde bana aşıkmış |
| | |
| | #28 |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Cevap: En son aldığınız sms.. :) vodafonedan atmışlardır ozaman :s "Geçmiş olsun prenses..Handeden duydum hasta oldugunu..Bir ihtiyacın var mı?Erdi" Dershaneden arkadaşım Konu sheytan tarafından (13-12-2007 Saat 11:04 AM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #29 |
| Banned | Cevap: En son aldığınız sms.. :) Ben geldim seni bekliyorum. |
| | |
| | #30 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Nerden: Eskişehir Merkez
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 55 ![]() | Cevap: En son aldığınız sms.. :) Bu arada antalyada dinlediğin şarkıyı buldum he sen o kızlarla tanıştın mı??? :) |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |