![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "bir şarkı olsan...." başlıklı konu görüntüleniyor, "bir şarkı olsan; 1.pop mu,türkümü,arabesk mi,rock mı olmayı isterdin? 2.seni hangi sanatçının okumasını isterdin? 3.nasıl bi şarkı olurdun kısaca anlatın?..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6198 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bir şarkı olsan.... bir şarkı olsan; 1.pop mu,türkümü,arabesk mi,rock mı olmayı isterdin? 2.seni hangi sanatçının okumasını isterdin? 3.nasıl bi şarkı olurdun kısaca anlatın? |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Cevap: bir şarkı olsan.... bir şarkı olsam sadece sevgilim tarafından yazılmış sözleri sadece onun tarafından bilinen ve sadece onun söyleyeceği bir şarkı olmak isterdim :) |
| | |
| | #3 | |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: bir şarkı olsan.... bir şarkı olsam, kim daha çok seviyor olurdum Alıntı:
| |
| | |
| | #4 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 30
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6237 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: bir şarkı olsan.... to tell the story of how great a love can be the sweet love story that is older than the sea, the simple truth about love she brings to me where do I start ... Bir şarkı olsam , klasikleşenlerden " love story" olmak isterdim . Her zaman klasik tarzda oldum , bana uyan da yine klasikleşen birşey olsun isterdim . Ama eğer söyleyecek olan kişiyi de seçme şansım var ise ; onun da Hakan Ayev olmasını isterdim . Yorumu harika ve hakikaten hissederek söylenince bu şarkı daha bir anlam kazanıyor . |
| | |
| | #5 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: bir şarkı olsan.... hıııımmm........" love story" anlamlı |
| | |
| | #6 |
| Aktif Uye ![]() | dostum bu şarkıda geldi aklıma .kimin söylediğini söylememe gerek yok sanırım Dostum Bir şarkı yazmak istedim İçinde dostluk olsun Birden sen geldin aklıma Can dostum Bu şarkıda seni ne çok Özlediğimi Anlatmak istedim sana Bir kere olsun Bir sen kaldın ban Sakın bırakma Al yollarına, hisset yanında Dostum... Burda her şey sahte dostum Gülümsemeler bile Burda her şey sahte dostum Sevmeler bile Şimdi yanımda olmasanda Seni yaşamamı engelleyemez Hiçbir şey asla Şu anda çok uzakta olsanda Sen aslında benimlesinSarıl yine ban, al yollarına Hisset yanında Ağla gözyaşımda Dostum. |
| | |
| | #7 |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Cevap: dostum hımmm benimde şu anda içimden gelen GALATASARAY tezahüratı olmak.. OOOoooOOOOOo OOooOOo Tek büyük GALATASARAY NİCE TAKIM GELDİ GEÇTİ SAMİYENDE BÜTÜN ALEM KABUL ETTİİ TEK BÜYÜK GALATASARAY OOOoooOoO ooooOooooOO TEK BÜYÜK GALATASAARAY MİLYONLARCA TARAFTARR AŞKIMIZ MAHŞERE KADARR ŞEREFLİ 100 YILI VARR TEK BÜYÜK GALATASARAY... OOOO oooo OOOoOO OLEY OLE OOOO TEK BÜYÜK GALATASARAY.... HER ŞEY SENDEN SONRA GELİRR GÖKTE YILDIZ GÖNÜLDE AY.. SARI KIRMIZI RENGİYLE TEK BÜYÜK GALATASARAY OOOO ooooO OoooO OLEY OLEY OOOO |
| | |
| | #8 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 9 Rep: 858 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: bir şarkı olsan.... bir rock sanatçısının asi yorumuyla , dobra sözleri içeren, ithaf edildiği insanın kalbine bıçak gibi inen bir sarkı olmayı isterdim..şebnem ferah tarzı olabilir..yada bu aralar şarkılarını cok begendiğim emre aydın olabilir...
__________________ melek |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |