![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "sihirli değneğin olsa üsttekini neye çevirirsin?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Işıklı, ışıklı hehe:) Bende seni mat fotoğraf kağıdına çeviriyorum:)..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #81 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sihirli değneğin olsa üsttekini neye çevirirsin? Işıklı, ışıklı hehe:) Bende seni mat fotoğraf kağıdına çeviriyorum:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #82 |
| Aktif Uye | Cevap: sihirli değneğin olsa üsttekini neye çevirirsin? bayılırım okey ben seni yanardağa çevireyim ama asla patlamayacxak olana |
| | |
| | #83 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sihirli değneğin olsa üsttekini neye çevirirsin? hahahahaahah:) Bende seni fotoğraf filmine çevireyim ama siiyah beyaz filme:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #84 |
| Aktif Uye | Cevap: sihirli değneğin olsa üsttekini neye çevirirsin? bakıyorumda ders çalışıyorsun ben seni dünyanın en kaliteli makinesi elinde bir şipşakçıya çevireyim mi?(şahan geldi aklıma)hehe |
| | |
| | #85 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sihirli değneğin olsa üsttekini neye çevirirsin? ehuehuehueehu:) Bende seni, vBullentin forumuna çevireyim:)
| | |
| | #86 |
| Aktif Uye | Cevap: sihirli değneğin olsa üsttekini neye çevirirsin? ben seni iyilik meleğine çevireyim .ömrün boyunca insanlara iyilik yap olurmu? |
| | |
| | #87 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sihirli değneğin olsa üsttekini neye çevirirsin? Olur, iyilik yapmayı severim:) Bende seni kitaba çevireyim:)
| | |
| | #88 |
| Aktif Uye | Cevap: sihirli değneğin olsa üsttekini neye çevirirsin? teşekkür ederim onairci kitap olmak .şimdi ben gideyimde bu konuyu biraz düşüneyim |
| | |
| | #89 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sihirli değneğin olsa üsttekini neye çevirirsin? Düşün bakalım bende o arada seni zaman küresine çevireyim:)
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |