![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "sihirli değneğin olsa üsttekini neye çevirirsin?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Ben senide benim gibi onairciya çevirir idim hatta ononairciya:)..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #71 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sihirli değneğin olsa üsttekini neye çevirirsin? Ben senide benim gibi onairciya çevirir idim hatta ononairciya:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #72 |
| Aktif Uye | Cevap: sihirli değneğin olsa üsttekini neye çevirirsin? ben seni kırlangıça çevireyim |
| | |
| | #73 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sihirli değneğin olsa üsttekini neye çevirirsin? Bende seni ampule çevirir idim:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #74 |
| Aktif Uye | Cevap: sihirli değneğin olsa üsttekini neye çevirirsin? sende flourosan ol ozaman |
| | |
| | #75 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sihirli değneğin olsa üsttekini neye çevirirsin? Senide ahizeye çevireceğim:)
| | |
| | #76 |
| Aktif Uye | Cevap: sihirli değneğin olsa üsttekini neye çevirirsin? camilerde varya kocaman olanlardan olsun hıı ben seni paratonere çevireyimde çarpsınlar sana |
| | |
| | #77 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sihirli değneğin olsa üsttekini neye çevirirsin? hahhahah:) Bende seni, deliye çevireyim
| | |
| | #78 |
| Aktif Uye | Cevap: sihirli değneğin olsa üsttekini neye çevirirsin? beni bukadar yükten kurtarırsın valla bende seni telefona çevireyim ama çekmeyenine |
| | |
| | #79 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sihirli değneğin olsa üsttekini neye çevirirsin? ehuehueheu:) Bende seni kolonyaya çeviriyorum:)
| | |
| | #80 |
| Aktif Uye | Cevap: sihirli değneğin olsa üsttekini neye çevirirsin? yakar o be ben seni otomobil farına çevireyim |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |