![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "sihirli değneğin olsa üsttekini neye çevirirsin?" başlıklı konu görüntüleniyor, "ben senii tren yapardım :)..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #42 |
| Banned Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: ankaralıyım, ikametgahımda burada.
Rep Gücü: 0 ![]() ![]() | Cevap: sihirli değneğin olsa üsttekini neye çevirirsin? bismillah bari hızlı olim.. :D ben seni çiçek yaprdım. kelebeklerin uğrak yeri.. |
| | |
| | #44 |
| Banned | Cevap: sihirli değneğin olsa üsttekini neye çevirirsin? Bnde seni UZATMA yapardım.... :( |
| | |
| | #45 |
Rep Gücü: 0 ![]() ![]() | Cevap: sihirli değneğin olsa üsttekini neye çevirirsin? şeytan'ı gemi yapardım dünyanın en güzel limanlarına uğrasın diyeeeeeeeeee. |
| | |
| | #46 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: sihirli değneğin olsa üsttekini neye çevirirsin? Runaway'i masallara prenses yapardım :) postacıyı da idoya bekçi yapardım :) Konu sheytan tarafından (18-11-2007 Saat 11:53 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #47 |
Rep Gücü: 0 ![]() ![]() | Cevap: sihirli değneğin olsa üsttekini neye çevirirsin? dilini eşek arısı soksun emi belçi ne ya! seni saklı kentte kar yapardım bi ömür boyu erime diye.. |
| | |
| | #49 |
Rep Gücü: 0 ![]() ![]() | Cevap: sihirli değneğin olsa üsttekini neye çevirirsin? seni teklif alamayan akttris yapardım.. otur kös kös bekle.... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |