![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "sihirli değneğin olsa üsttekini neye çevirirsin?" başlıklı konu görüntüleniyor, "ıykkk bende seni bülent ersoy yapardım halka malolmuş ya ondan :)..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #32 |
| Banned Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: ankaralıyım, ikametgahımda burada.
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 142 ![]() ![]() | Cevap: sihirli değneğin olsa üsttekini neye çevirirsin? ya manyama şaka şaka. :))) bende seni kovboy yapardım. at sen ve özgürlük... |
| | |
| | #33 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 142 ![]() ![]() | Cevap: sihirli değneğin olsa üsttekini neye çevirirsin? ya yapma! şaka şaka. :))) bende seni kovboy yapardım. at sen ve özgürlük... |
| | |
| | #34 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sihirli değneğin olsa üsttekini neye çevirirsin? Bende seni fotoğraf makinası yapar idim durmadan çek her yeri ve herkesi hem resmini hem derdini ehuehu
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN Konu onairci tarafından (18-11-2007 Saat 11:11 PM ) değiştirilmiştir. Sebep: ehuhuehue |
| | |
| | #36 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 142 ![]() ![]() | Cevap: sihirli değneğin olsa üsttekini neye çevirirsin? ben seni hercai yapardım... kardelene kazık atan .)))))) |
| | |
| | #38 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 142 ![]() ![]() | Cevap: sihirli değneğin olsa üsttekini neye çevirirsin? o hikayeyi biliyosun sanırım.. seni yaz yağmuru yapardım ansız ve nedensiz yağıp insanlara hoşluk sağlaman için....... |
| | |
| | #40 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 142 ![]() ![]() | Cevap: sihirli değneğin olsa üsttekini neye çevirirsin? dolu hoş diil ya ben çiftçilik yapan bir ailenin bireyiyim... sevilmem o zaman... güzel yağan bi yağmur sonrasında herkesin imrenerek baktığı gökkuşağı yapardım seni... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |