![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "sihirli değneğin olsa üsttekini neye çevirirsin?" başlıklı konu görüntüleniyor, "bende sahra ablayı kaynanaya çevirirdim :) sonrada nine kızını yeter sevdin şmdi sıra damat ve torunlarda :)..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #21 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: sihirli değneğin olsa üsttekini neye çevirirsin? bende sahra ablayı kaynanaya çevirirdim :) sonrada nine kızını yeter sevdin şmdi sıra damat ve torunlarda :) |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #22 |
| Eski Üye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 144 Rep: 13964 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sihirli değneğin olsa üsttekini neye çevirirsin? Ben sahra hanimi bir kusa cevirirdim sevdigini her ozlediginde ucarak gitsin ozlemini giderip donsun diye...
__________________ |
| | |
| | #23 |
| Banned Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: ankaralıyım, ikametgahımda burada.
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 142 ![]() ![]() | Cevap: sihirli değneğin olsa üsttekini neye çevirirsin? ben sahra hnm postacı güvercine çevirirdim. şimdi yaptığı ( barış msj'ları form içinde) gerçek hayatta ve daha çok yapsın diye... |
| | |
| | #24 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sihirli değneğin olsa üsttekini neye çevirirsin? Ben postacıyı antivirus progr***** çevirip pcme yüklerdim:) Benim pc ile başa çıkmak zor
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #26 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 142 ![]() ![]() | Cevap: sihirli değneğin olsa üsttekini neye çevirirsin? onairciyi obur bi adamın yemek kaşığına... adamın yemek yemekteki hızı nedeniyle başı dönsün... |
| | |
| | #27 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sihirli değneğin olsa üsttekini neye çevirirsin? sheytanı meleğe:p postacıyıda mail hesabı yapardım daha çabuk haber ulaştırsın:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #28 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 142 ![]() ![]() | Cevap: sihirli değneğin olsa üsttekini neye çevirirsin? onairci kalbur olsun lazım olmayanları elesin be. |
| | |
| | #30 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 142 ![]() ![]() | Cevap: sihirli değneğin olsa üsttekini neye çevirirsin? şeytanı armağan çağlayan yapardım. sırf eleştirsin.. :)))) |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |