![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "sihirli değneğin olsa üsttekini neye çevirirsin?" başlıklı konu görüntüleniyor, "üsttekini kadına çevirirdim..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #91 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 10 Rep: 858 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sihirli değneğin olsa üsttekini neye çevirirsin? üsttekini kadına çevirirdim
__________________ melek |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #93 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sihirli değneğin olsa üsttekini neye çevirirsin? Bende seni FB taraftarına çeviririm:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #95 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sihirli değneğin olsa üsttekini neye çevirirsin? Bende seni anahtar yapar idim:) Nereden aklıma geldi ise:s
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #97 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sihirli değneğin olsa üsttekini neye çevirirsin? Bende senin sinirli değneğini devre dışı bırakır idim, sheytandan uzak tutmak lazım değnekleri, kabus filan yapıyor:s
| | |
| | #98 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Nerden: SİVAS MERKEZ Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 52 ![]() | Cevap: sihirli değneğin olsa üsttekini neye çevirirsin? ÇOCUKLUĞUMU İSTİYORUMMMMMM YAŞAYAMADIĞIM ÇOCUKLULUĞUMU....
__________________ MutLUlUK VE SEVGİ, SON Ne fEsTE ALLAH- IN iSmİ SENİNle oLsUN........ |
| | |
| | #100 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Nerden: Eskişehir Merkez
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 143 ![]() ![]() | Cevap: sihirli değneğin olsa üsttekini neye çevirirsin? Bende seni galatasarayda oynayan bi futbolcuya çevirirdim :):) |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |