![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "kelime tamamlama ......" başlıklı konu görüntüleniyor, "şimdi arkadaşlar oyunumuzun ismi kelime tamamlama ben şimdi aklımdan bi kelime yazıcam ipuçlarıyla siz kelimeyi tamamlayacaksınız hade bakem bütün kelimeler geçerlidir başlıyoz bu oyunda 7 kere doğru cevap verene benden ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 639 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kelime tamamlama ...... şimdi arkadaşlar oyunumuzun ismi kelime tamamlama ben şimdi aklımdan bi kelime yazıcam ipuçlarıyla siz kelimeyi tamamlayacaksınız hade bakem bütün kelimeler geçerlidir başlıyoz bu oyunda 7 kere doğru cevap verene benden +rep hadi bakem ilk kelime: S _ _ _ _ _ _ _ _ İLK İPUCUNU VERDİM HADİ KELİMEYİ TAMAMLIYALIM ![]()
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Banned | Cevap: kelime tamamlama ...... süpermeydan veya supermeydan |
| | |
| | #3 |
| Banned | Cevap: kelime tamamlama ...... Harfleri denemeden attım ama o değil sanki :)) |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 639 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kelime tamamlama ...... deil canm başka tahmin yürüten yok mu??
__________________ |
| | |
| | #5 |
| Banned | Cevap: kelime tamamlama ...... seviyorum?????................ |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 639 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kelime tamamlama ...... hayıırrrr ip ucu istermisiniz??
__________________ |
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 639 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kelime tamamlama ...... S _ _ L _ _ _ _ _ hadi bakalımm
__________________ |
| | |
| | #8 |
| Banned | Cevap: kelime tamamlama ...... Ama böyle bulamayız ki...Çok zor yaa... :(( |
| | |
| | #9 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: kelime tamamlama ...... bu tam bir (saçmalık)ben nereden bileyim aklından ne tuttuğunu.ama bu arada saçmalıkta 7 harfli oldu demi:)))
__________________ Sekerat-ı Mevt |
| | |
| | #10 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 639 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kelime tamamlama ...... pekii bi ipucu daha S _ _ L _ _ B _ _
__________________ |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |