![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Üstteki üye hakkında ne dusunuyosun....?" başlıklı konu görüntüleniyor, "eveeeet ben alp'i çooook seviyorum :) bence o şuanda yalnızlığı tadıyor sevdiği gözünün önünde ama yanında değil :(..."
![]() |
| | LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
| | #41 |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Cevap: Üstteki üye hakkında ne dusunuyosun....? eveeeet ben alp'i çooook seviyorum :) bence o şuanda yalnızlığı tadıyor sevdiği gözünün önünde ama yanında değil :( |
| | |
| Sponsored Links |
| | #42 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: Üstteki üye hakkında ne dusunuyosun....? Pek TanimiyOrum Ama. Cana Yakin Bi Kiz a BenziO =)
__________________ ALemi ALem Yapan üÇ ße$ ÇakaLsa KraLiÇeLik ßize Yakı$maz ! |
| | |
| | #43 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 49 Rep: 4871 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üstteki üye hakkında ne dusunuyosun....? ben de pek tanımıorum ama kendine güveni tam olan biri gibi :) |
| | |
| | #44 |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Cevap: Üstteki üye hakkında ne dusunuyosun....? çocuksu prenses barbie'nin bir filmi vardı "Barbie ve 12 Dans Eden Prenses" die ordaki barbie'ye benzetiorum bitmeyen bir enerjisi var :) |
| | |
| | #45 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 49 Rep: 4871 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üstteki üye hakkında ne dusunuyosun....? |
| | |
| | #46 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Nerden: Eskişehir Merkez
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 55 ![]() | Cevap: Üstteki üye hakkında ne dusunuyosun....? tanımıyorum ama iyi birine benziyo :) |
| | |
| | #47 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: Üstteki üye hakkında ne dusunuyosun....? TanimiyOrumkie =) iyidir in$ :D
__________________ ALemi ALem Yapan üÇ ße$ ÇakaLsa KraLiÇeLik ßize Yakı$maz ! |
| | |
| | #49 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 49 Rep: 4871 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üstteki üye hakkında ne dusunuyosun....? kalbinin gerçekten çok temiz olduunu bildiim ancak etrafına kalın duvarlar örüp de sinirlenince gözü hiçbişi görmeyen sonucunu düşünmeden davranıp belki de çok büyük hatalar yapıcaanın farkında olmasına rağmen o anki sinirle bunu umursamayan ama yola getirmeye başladıım çok sevdiim arkadaşım |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://www.supermeydan.net/forum/forum18/thread18936.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| SUPERMEYDAN | This thread | Refback | 06-01-2008 05:04 PM | |