![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Üstteki üye hakkında ne dusunuyosun....?" başlıklı konu görüntüleniyor, "kimseye ön yargılı yaklaşmam. anlayışla karşılarım. ancak tuvalet kağıdı beni gerçekten yaraladı. insanlar sonradan pişmanlık yaşayacağı şeyleri yapmamalı... ayrıca arkadaş sigara reklamı yapılıyor konusundaki hassasiyetini ve yaklaşımını, keşke o lafı ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #21 |
| Banned Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: ankaralıyım, ikametgahımda burada.
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 142 ![]() ![]() | Cevap: Üstteki üye hakkında ne dusunuyosun....? kimseye ön yargılı yaklaşmam. anlayışla karşılarım. ancak tuvalet kağıdı beni gerçekten yaraladı. insanlar sonradan pişmanlık yaşayacağı şeyleri yapmamalı... ayrıca arkadaş sigara reklamı yapılıyor konusundaki hassasiyetini ve yaklaşımını, keşke o lafı bana sarfederken de gösterseydi. inan çok acayip oldum... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #22 | |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Üstteki üye hakkında ne dusunuyosun....? Alıntı:
| |
| | |
| | #23 |
| Aktif Uye | Cevap: Üstteki üye hakkında ne dusunuyosun....? nikini görünce içim ürperiyor |
| | |
| | #24 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üstteki üye hakkında ne dusunuyosun....? yazdıklarını beğeni ile takip ettiğim,saygıdeğer bir üye abimiz:)))) |
| | |
| | #25 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üstteki üye hakkında ne dusunuyosun....? Seviyeli ve zarif bir bayan olduğunu düşünüyorum . Gerek yazılarındaki hanımlık gerekse fikirlerinin olgunluğu hoşuma gidiyor . Beğendiğim bir arkadaşımız :) |
| | |
| | #27 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
| | |
| | #28 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üstteki üye hakkında ne dusunuyosun....? Fazla tanımadığım için sadece avatarındaki çiçekleri kassederek ve nickinden dolayı çiçekleri seven biri olduğunu düşünüyorum..
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #29 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 177 Rep: 17439 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üstteki üye hakkında ne dusunuyosun....? |
| | |
| | #30 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üstteki üye hakkında ne dusunuyosun....? yazdıklarını büyük hayranlıklarla okuduğum,cevap verirken kelime seçmekte zorllandığım,yaşını bilemeğimden abim ya da kardeşim diyemeyeceğim saygıdeğer üye arkadaşımız.:Entusiasmado: |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |