![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "~~duyduğuma göre~~" başlıklı konu görüntüleniyor, "oyun şöyle duyduğuma göre alttaki.......... diye devam etcek bi alttaki itiraz ya da kabul edip tekrar devam etcek. ilk ben başlıyım duyduğuma göre alttaki şu an müzik dinlemiyomuş HADİ BAŞLAYALIM..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 639 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ~~duyduğuma göre~~ oyun şöyle duyduğuma göre alttaki.......... diye devam etcek bi alttaki itiraz ya da kabul edip tekrar devam etcek.ilk ben başlıyım duyduğuma göre alttaki şu an müzik dinlemiyomuş ![]() HADİ BAŞLAYALIM![]()
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 95 Rep: 9120 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ~~duyduğuma göre~~ Dinliyorum:) Duyduğuma göre senin deli raporun varmış:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: Istanbul Yaş: 37
Cinsiyet: Rep Gücü: 85 Rep: 8381 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ~~duyduğuma göre~~ Yanlıs duymussun:) Duyduguma gore alttakı okuldan kacıyomus :)
__________________ |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 639 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ~~duyduğuma göre~~ eheheheuheue yok ama yakındır haha... Alttaki duyduğuma göre tırnaklarını yiyomuşsun seeennn ![]()
__________________ |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 95 Rep: 9120 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ~~duyduğuma göre~~ Hayır:) Alttaki üye duyduğuma göre arkadaşının sevgilisine bakıyormuş ![]()
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 639 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ~~duyduğuma göre~~ Kuru iftiraa yalaann ... Alttaki Sen Gizli Gizli Kopya çekermişsin dorumuuu?
__________________ |
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 85 Rep: 8381 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ~~duyduğuma göre~~ Cekmıstım:) Lısede bıyolojı dersınde:) Ama okul bıtelı cok oldu:) Dıyduguma gore alttakı uye gecelerı yatagını ıslatıyomus ...
__________________ |
| | |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 95 Rep: 9120 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yalann:) Alttaki üye sapık olduğu için bunun ile alakalı sabıkası varmış:)
| | |
| | #9 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 85 Rep: 8381 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ~~duyduğuma göre~~ Iftıranın boylesı gorulmemıstır heralde kuzuyum ben kuzu ne sapıgı :) Duyduguma gore alttakının canı sıkkınmıs.
__________________ |
| | |
| | #10 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 95 Rep: 9120 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ~~duyduğuma göre~~ Evet yha:( Duyduğuma göre alttaki siteyi hackleyecekmiş:)
| | |
| | |