![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "♪ Üstteki Üyeye $arkı Armağan Etme Oyunu ♪" başlıklı konu görüntüleniyor, "MFÖ-------------- Sarı Laleler..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #81 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Ankara Yaş: 37
Cinsiyet: Rep Gücü: 8 Rep: 615 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ♪ Üstteki Üyeye $arkı Armağan Etme Oyunu ♪ MFÖ-------------- Sarı Laleler |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #83 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ♪ Üstteki Üyeye $arkı Armağan Etme Oyunu ♪ nilüfer-müzeyyen senar...dalgalandım da duruldum... |
| | |
| | #84 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Ankara Yaş: 37
Cinsiyet: Rep Gücü: 8 Rep: 615 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ♪ Üstteki Üyeye $arkı Armağan Etme Oyunu ♪ Dede Efendi ----- Yİne bir Gülnihal |
| | |
| | #86 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ♪ Üstteki Üyeye $arkı Armağan Etme Oyunu ♪ zara-elif dedim be dedim..... |
| | |
| | #87 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ♪ Üstteki Üyeye $arkı Armağan Etme Oyunu ♪ madem kimse bana şarkı armağan etmemiş,bende keni kendime asya dan-gittin gideli isimli şarkıyı armağan ediyoreum.))) |
| | |
| | #89 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ♪ Üstteki Üyeye $arkı Armağan Etme Oyunu ♪ funda arar-gurbet kuşu<............ |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |