![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "♪ Üstteki Üyeye $arkı Armağan Etme Oyunu ♪" başlıklı konu görüntüleniyor, "sanada ozaman Dj.Murad feat Enis Hatırlarsın gelsin..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #72 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ♪ Üstteki Üyeye $arkı Armağan Etme Oyunu ♪ Çok sevdiğim bir şarkısı:) Hakan Peker "Vaz geçen ben değildim" gelsin sana da:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #73 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ♪ Üstteki Üyeye $arkı Armağan Etme Oyunu ♪ rafet el roman_sana da kalmaz.... |
| | |
| | #74 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 177 Rep: 17439 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ♪ Üstteki Üyeye $arkı Armağan Etme Oyunu ♪ Barış MANÇO rahmetlinin seslendirdiği Bir Bahar Akşamı Rastladım size'yi üstdeki üyeye armağan ediyorum. Beste Selahattin Pinar'a, güftesi Fuat Edip BAKŞİ'ye ait hicaz eser. bir bahar aksami rastladim size sevincli bir telas icindeydiniz derinden bakinca gozlerinize neden basinizi one egdiniz icimde uyanan eski bir arzu dedi ki yillardir aradigin bu simdi soruyorum bukup boynumu daha onceleri neredeydiniz Alıntıdır. |
| | |
| | #75 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ♪ Üstteki Üyeye $arkı Armağan Etme Oyunu ♪ hüseyin turan-beyaz giyme... |
| | |
| | #76 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Ankara Yaş: 37
Cinsiyet: Rep Gücü: 8 Rep: 615 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ♪ Üstteki Üyeye $arkı Armağan Etme Oyunu ♪ Gaydırı Gubbak Cemilem - Anonim :Entusiasmado: |
| | |
| | #77 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ♪ Üstteki Üyeye $arkı Armağan Etme Oyunu ♪ gülay-takvimlerden haberin yok mu? |
| | |
| | #79 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Ankara Yaş: 37
Cinsiyet: Rep Gücü: 8 Rep: 615 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ♪ Üstteki Üyeye $arkı Armağan Etme Oyunu ♪ Fatih Erdemci -------------- Ben ölmeden önce. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |