![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Herkes, Üstteki Üyeyi Saçma Bir Nedenden Dolayı Banlasın !|" başlıklı konu görüntüleniyor, "Bu konuyu ben açtımm:) ..Bannnnn..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 639 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu konuyu ben açtımm:) ..Bannnnn
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 95 Rep: 9111 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Herkes, Üstteki Üyeyi Saçma Bir Nedenden Dolayı Banlasın !| İstediğim kişinin resmini (Ercan Işık) doğru bulduğun için seni banlıyorum:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 639 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Herkes, Üstteki Üyeyi Saçma Bir Nedenden Dolayı Banlasın !| Ercan Işık ı parantez içinde yasdığın için (..) seni banlıoruum...:)
__________________ |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 95 Rep: 9111 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Herkes, Üstteki Üyeyi Saçma Bir Nedenden Dolayı Banlasın !| ehuheuhue Ercan Işık'ı bahane edip beni banladığın için seni süresiz banlıyorum:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 639 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Herkes, Üstteki Üyeyi Saçma Bir Nedenden Dolayı Banlasın !| İstanbullu olduğun için seni banladımmmm..
__________________ |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 95 Rep: 9111 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Herkes, Üstteki Üyeyi Saçma Bir Nedenden Dolayı Banlasın !| Beşiktaş'lısın diye seni banlıyorum:)
| | |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 95 Rep: 9111 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Herkes, Üstteki Üyeyi Saçma Bir Nedenden Dolayı Banlasın !| sheytan olduğun için banlıyorum seni:)
| | |
| | #9 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 639 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Herkes, Üstteki Üyeyi Saçma Bir Nedenden Dolayı Banlasın !| Nickinin anlamını bilmediğim için seni banlıyoruuuuuummmmmmmmmmm
__________________ |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |