![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Herkes, Üstteki Üyeyi Saçma Bir Nedenden Dolayı Banlasın !|" başlıklı konu görüntüleniyor, "Seni çok seviyorum kardeşim.Bu yüzden banladın........"
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Banned | Cevap: Herkes, Üstteki Üyeyi Saçma Bir Nedenden Dolayı Banlasın !| Seni çok seviyorum kardeşim.Bu yüzden banladın..... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 110 Rep: 10629 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Herkes, Üstteki Üyeyi Saçma Bir Nedenden Dolayı Banlasın !| Kontrol dışı olduğun için banladım seni kardeşim:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #14 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 639 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Herkes, Üstteki Üyeyi Saçma Bir Nedenden Dolayı Banlasın !| halaa bana onaircinin ne anlama geldiğini sölemedin baaNNN
__________________ |
| | |
| | #15 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 110 Rep: 10629 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Herkes, Üstteki Üyeyi Saçma Bir Nedenden Dolayı Banlasın !| 88.5 Melodi Fm'de ATA ON AIR diye bir radyo programcısı var ben onun bilmem kaç senelik dinleyicisiyim:) Kendisinide çok severim hatta fazlası ile:( Bir ara samimiydik sonra uzaklaştı:( Şimdi anladın mı? kendisi ATA ON AIR onun dinleyicileri ONAIRCI ama ben 1 numarayım kendi demişti:) O yüzden bu nicki benden başkası kullanamaz:) Başka konular da yazdığı halde tekrar sorduğun için seni banlıyorum:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #16 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 639 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Herkes, Üstteki Üyeyi Saçma Bir Nedenden Dolayı Banlasın !| Melodi FM dinlediğin için BAANnnnnn
__________________ |
| | |
| | #17 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 110 Rep: 10629 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Herkes, Üstteki Üyeyi Saçma Bir Nedenden Dolayı Banlasın !| aaa terbiyesiz:) 88.5 Melodi Fm dinlemediğin için ban :) yakında ben reklamdan gerçekten banlanacağım:) Adminim bir problem var mı??
| | |
| | #18 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 639 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Herkes, Üstteki Üyeyi Saçma Bir Nedenden Dolayı Banlasın !| Reklem veriyosun izinsiz BaannNN ehehehueheue
__________________ |
| | |
| | #20 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 639 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Herkes, Üstteki Üyeyi Saçma Bir Nedenden Dolayı Banlasın !| sheytan olduğun için BannNN
__________________ |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |