![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Üstteki Üyeyi Yolda Görsen Ne Dersin ?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Üstteki Üyeyi Yolda Görsen Ne Dersin ? Evet, ilk ben olduğum için bana yazın.:D beni yolda görsen ne derdin alttaki forumdaşımm:))..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 639 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Üstteki Üyeyi Yolda Görsen Ne Dersin ? Üstteki Üyeyi Yolda Görsen Ne Dersin ? Evet, ilk ben olduğum için bana yazın.:D beni yolda görsen ne derdin alttaki forumdaşımm:))
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 120 Rep: 11692 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Merhabaaaaaaaaaaaa derim
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 68 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üstteki Üyeyi Yolda Görsen Ne Dersin ? Nasıl bu kadar enerjik olduğunu sorarım :) Her konuda bıcır bıcırsın ve çok hoşuma gidiyor derim :) |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 120 Rep: 11692 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üstteki Üyeyi Yolda Görsen Ne Dersin ? Bende seni görür isem hemen sorduğun soruya cevap veririm:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 639 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üstteki Üyeyi Yolda Görsen Ne Dersin ? Ben de neden hep kırmızıyla yazdığını sorarım:P
__________________ |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 120 Rep: 11692 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üstteki Üyeyi Yolda Görsen Ne Dersin ? Zevk meselesi ama Gs'li değilim derdim bende sana:)
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 639 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üstteki Üyeyi Yolda Görsen Ne Dersin ? bende sana kırmızı çhook yakışıo derdim haha..
__________________ |
| | |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 120 Rep: 11692 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üstteki Üyeyi Yolda Görsen Ne Dersin ? Ben seni görsem neden Beşiktaş'lısın sen derdim:)
| | |
| | #9 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 639 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üstteki Üyeyi Yolda Görsen Ne Dersin ? Bende sana Beşiktaşlı olmak bir ayrıcalıktır derdim:))))))
__________________ |
| | |
| | #10 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 639 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üstteki Üyeyi Yolda Görsen Ne Dersin ? ehehuhehueh iki tane yollamışım :)
__________________ |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |