![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Cevap ya EVET ya HAYIR olcak!" başlıklı konu görüntüleniyor, "herkese göre değişiyo iiliğim yani kötü birine pek ii diilim (evet şu sıralar beni anlatan bi şarkı) mitinglere katılırsın dimi?..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #61 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Cevap ya EVET ya HAYIR olcak! herkese göre değişiyo iiliğim yani kötü birine pek ii diilim (evet şu sıralar beni anlatan bi şarkı) mitinglere katılırsın dimi? |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #62 |
| Kısıtlanmıs Uye | Cevap: Cevap ya EVET ya HAYIR olcak! Kesin yani evet... :==) cumhuriyet mtingine izmirde en önde gidenlerdendim..... Sevgilin var değil mi? :) özel oldu ama idare et kardeşim ;))
__________________ |
| | |
| | #64 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Cevap ya EVET ya HAYIR olcak! Hayır Yemedim ve sanırım bu saatten sonra da yiyecek bir yer bulamam. Artık sabaha kısmet olursa. Hayattan her zaman iyi şeyler mi bekliyorsun ?
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #65 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 8 Rep: 639 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Cevap ya EVET ya HAYIR olcak! çoğu zaman pozitif düşünmeye çalışırım bu nedenle evettt avril lavigne dinlermisin?
__________________ http://img02.yehhe.com/images/169025.gif |
| | |
| | #67 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Cevap ya EVET ya HAYIR olcak! Elbette ama iyi bir oyuncu değilim. Dudağında uçuk çıktımı
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #69 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 8 Rep: 639 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Cevap ya EVET ya HAYIR olcak! ehh idare eder ıılııkk diyelim hiç aldatıldınmıı?*
__________________ http://img02.yehhe.com/images/169025.gif |
| | |
| | #70 |
| Banned Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: ankaralıyım, ikametgahımda burada.
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 142 ![]() ![]() | Cevap: Cevap ya EVET ya HAYIR olcak! cvp ta evet hayır olucak unutma! Hayır Ama sanıyorum.. ya sen? |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |