![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Cevap ya EVET ya HAYIR olcak!" başlıklı konu görüntüleniyor, "sana bu gün ALLAH yukarıda şahit bir şey yapmadım ben....... zaten eklenmedim henüz o da bunalıma sebep ltf. sus...."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #51 |
| Banned Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: ankaralıyım, ikametgahımda burada.
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 142 ![]() ![]() | Cevap: Cevap ya EVET ya HAYIR olcak! sana bu gün ALLAH yukarıda şahit bir şey yapmadım ben....... zaten eklenmedim henüz o da bunalıma sebep ltf. sus. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #52 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Cevap ya EVET ya HAYIR olcak! şaka yaaaaa.ekledım ama adres geçerli değil diyo.özele yazım doğrumu almış bak bi sen? |
| | |
| | #53 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Cevap ya EVET ya HAYIR olcak! ayrıca ben dün 03.00 de çıktım |
| | |
| | #54 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 142 ![]() ![]() | Cevap: Cevap ya EVET ya HAYIR olcak! ya ben sanırım geç yattım...yanlışı doğrusu bu ya. alla alla Konu postacı tarafından (16-11-2007 Saat 03:42 AM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #55 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Cevap ya EVET ya HAYIR olcak! ok ya.napım gece gece gözüm görmedi gözlüklerımı takmadım:) |
| | |
| | #56 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 142 ![]() ![]() | Cevap: Cevap ya EVET ya HAYIR olcak! evet baby face şirinmi? |
| | |
| | #58 |
| Kısıtlanmıs Uye | Cevap: Cevap ya EVET ya HAYIR olcak! hayır......(Ne bileyim ki sheytan.....eVET DESEM kıza ayıp olacak) Bu forumda en çok sevdiğin kişiler arasındamıyım?
__________________ |
| | |
| | #60 |
| Kısıtlanmıs Uye | Cevap: Cevap ya EVET ya HAYIR olcak! Kesinlikle evet ;)) Sen iyi birisin demi_? Bu arada yalın_alışmak zorundayım dinliyorum...Süper ya Üzülmem gerek.................
__________________ |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |