![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Cevap ya EVET ya HAYIR olcak!" başlıklı konu görüntüleniyor, "hayır kendimle yüzleşirim. bu arada arabulucuk diil ya ! kullanılmak, istifade edilmek v.b. beni beğendinmi? sınırlı şeyler pls. bende biliyom kaçamak yok!..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #41 |
| Banned Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: ankaralıyım, ikametgahımda burada.
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 142 ![]() ![]() | Cevap: Cevap ya EVET ya HAYIR olcak! hayır kendimle yüzleşirim. bu arada arabulucuk diil ya ! kullanılmak, istifade edilmek v.b. beni beğendinmi? sınırlı şeyler pls. bende biliyom kaçamak yok! |
| | |
| Sponsored Links |
| | #42 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6198 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Cevap ya EVET ya HAYIR olcak! beğenmekten kasıt????? dün geceki s betimiz çok güzeldi ama gündüz çok kırıcıydın ve sinir oldum açıkçası,ama kin tutmam ben,fikir ayrıcalığı,yetişme tarzı,IQ farkı dedim geçtim.ya sen...???? |
| | |
| | #43 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 142 ![]() ![]() | Cevap: Cevap ya EVET ya HAYIR olcak! Evet ama korktum! çok ama çok alınganlığını bu gün farkettim. bence karşındakini anlamaya çalışsan! ne diyo? neyi kastediyo? ne yapmaya çalışıyo? oysa sen heran köprüleri atacak bi yapıdasın... ben susmasam şimdi konuşamayacaktık... her zaman böyle agresifmisin? ya da hep düşünmeden hemen yorumlayanlardanmısın? |
| | |
| | #44 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 142 ![]() ![]() | Cevap: Cevap ya EVET ya HAYIR olcak! inek sağmaktan neler çıktı ya... aşağılandığını sanman ( çok özr ben öyle algıladım) yanlışsam bağışla.. hoş diildi! |
| | |
| | #45 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6198 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Cevap ya EVET ya HAYIR olcak! önemli değil.ama insanları yargılamak bana düşmez,ben sadece fikrimi sölerim,kırmamaya çalışarak,benım hayatta en korktuğum şeydir kalp kırmak,birinin nefretını kazanmak,bu kişiyi tanımasam da... |
| | |
| | #46 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 142 ![]() ![]() | Cevap: Cevap ya EVET ya HAYIR olcak! he he ben sana cvp veremiyom ya at tut! nese bekliyom... Konu postacı tarafından (16-11-2007 Saat 02:25 AM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #47 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6198 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Cevap ya EVET ya HAYIR olcak! üyelğn bir hafta olmadıysa cvp veremezsın:)) uykun gelmedimi? |
| | |
| | #48 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 142 ![]() ![]() | Cevap: Cevap ya EVET ya HAYIR olcak! bende haftanın dolmasını bekler ve canına o zaman okurum....... Konu postacı tarafından (16-11-2007 Saat 02:29 AM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #49 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6198 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Cevap ya EVET ya HAYIR olcak! ????ne,kimin canına benim mii???ben naptım ya şimdi? |
| | |
| | #50 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 142 ![]() ![]() | Cevap: Cevap ya EVET ya HAYIR olcak! Geldi dünde 04'e kadar esir aldın.. sabah ise gittim... şimdide 02-30 nese bakcaz... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |