![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Cevap ya EVET ya HAYIR olcak!" başlıklı konu görüntüleniyor, "evet hemde hayattan vazgeçirecek kadar. çocuk severmisin ama çok çocuk?..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #31 |
| Banned Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: ankaralıyım, ikametgahımda burada.
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 142 ![]() ![]() | Cevap: Cevap ya EVET ya HAYIR olcak! evet hemde hayattan vazgeçirecek kadar. çocuk severmisin ama çok çocuk? |
| | |
| Sponsored Links |
| | #32 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Cevap ya EVET ya HAYIR olcak! evet. avatardaki,çocuk benim yiğenim biriciğim canım,çok tatlı dimi:) çocuklar seni sever mi? |
| | |
| | #33 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 142 ![]() ![]() | Cevap: Cevap ya EVET ya HAYIR olcak! Evet. ben komik abi yada amca oldum aram gayet iyidir. Ben doğurmayı kastettim... çok çocuk doğurmak istermisin? |
| | |
| | #34 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Cevap ya EVET ya HAYIR olcak! hayır. en fazla 3 tane.hayırlısı tabi. hiç evlenme teklifi ettin mi? |
| | |
| | #35 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 142 ![]() ![]() | Cevap: Cevap ya EVET ya HAYIR olcak! çok pardon sanırrım beni pc de sorun var ikide bir netten düşüyorum. hani olur ya dönemez isem sana karşı bir hareketim yok bilgine sunarım. çok hoşsun iltifat için sölemedim içimden gelendi... |
| | |
| | #36 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 142 ![]() ![]() | Cevap: Cevap ya EVET ya HAYIR olcak! Evet! İğrenç korktum. hiç ben ne yapıyorum sorusunu sordunmu kendine? paylaşmayı dilermisin? |
| | |
| | #37 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Cevap ya EVET ya HAYIR olcak! teşekkürler... hiç pişman oldun mu? |
| | |
| | #38 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Cevap ya EVET ya HAYIR olcak! sorular benziyo birbirine önce sen cvp ver .ben biraz düşüneyim bu arada. |
| | |
| | #39 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 142 ![]() ![]() | Cevap: Cevap ya EVET ya HAYIR olcak! Evet hemde o kadar çok kez ki... inanamazsın! kendini birileri için feda edilen olarak gördünmü? yada birilerinin mutluluğuna araç olduğunu hissettinmi? |
| | |
| | #40 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Cevap ya EVET ya HAYIR olcak! birilerinin mutluluğuna araç olmak derken arabuluculuk mu yani?yoo hiç yapmadım,feda edilmişimdir hemde çok. karanlıktan korkarmısın? |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |