![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "ÜsTündEKi üyE iÇin ciNayeT pLanı ..." başlıklı konu görüntüleniyor, "üStündeki üye iÇin Ne Tür bi ciNayet pLanın oLur öLdürmEden öncE iLk bana YapıLacağı için fazLa -CaNi- oLmazsanız mutLu oLurum örneğin:seni aniden boğazını sıkıp,nefessiz bırakarak öldürürdüm gibi hadi başlayalım..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 639 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | üStündeki üye iÇin Ne Tür bi ciNayet pLanın oLur öLdürmEden öncE iLk bana YapıLacağı için fazLa -CaNi- oLmazsanız mutLu oLurum ![]() örneğin:seni aniden boğazını sıkıp,nefessiz bırakarak öldürürdüm gibi hadi başlayalım ![]()
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 95 Rep: 9120 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ÜsTündEKi üyE iÇin ciNayeT pLanı ... Seni evime misafir olarak çağırıp zehirlemeyi düşünüyorum ![]()
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #3 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6198 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ÜsTündEKi üyE iÇin ciNayeT pLanı ... tek kurşunla,kafana sıkarrım tamam.en acısız olanı seçtim senın için.bu arada hoşgeldın. |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 639 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ÜsTündEKi üyE iÇin ciNayeT pLanı ... sana saw 1 filmindekileri uygulardım .. mesela bacağından bağlar bir tanede testere bırakıdım .. gerisini sen düşün hahahaha
__________________ |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6198 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ÜsTündEKi üyE iÇin ciNayeT pLanı ... ay bak yine karıştı aynı anda yazdık.ben baby face ye yazdım ok?onairci seni deeee hımmmmmm sahilde gezerken en ıssız ve en derin olan yerde suya iterdim(umarım yüzme bilmiyosundr) ![]() |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 639 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ÜsTündEKi üyE iÇin ciNayeT pLanı ... Bunu sen istediinnnn...seni güneşin altına ellerinden bağlı biş şekilde yatırırım... saçlarını kazıyıp kafana deve derisi geçiriliririm...deve derisi güneşte eriyip kafana yapışır...saçlar deve derisi yüzünden dışarı doğru çıkamayıp içeri doğru çıkmaya başlar...bir süre sonra saçların kafatasını delmesiyle beyne ulaştığı anda öldün.. hahahahaha
__________________ |
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6198 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ÜsTündEKi üyE iÇin ciNayeT pLanı ... bende seni; ilk önce tırnaklarını kerpetenle sökerdim yerınden,oralara tuzlu su basardım.gözlerini çatal ve bıcak yardımıyla çıkarıp hanibal gibi sana yedirirdim.uhahahahaahhaha |
| | |
| | #8 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 95 Rep: 9120 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ÜsTündEKi üyE iÇin ciNayeT pLanı ... Uğraşmaya gerek yok direk bıçaklıyorum:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #9 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 639 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ÜsTündEKi üyE iÇin ciNayeT pLanı ... kizgin utu ile her yarini yakardim sona odayi isitrdim ki can cekisesin yanan yerlerin isiyla daha cok canini acitsin die sonada kirbaclardim her yerin kanayana kadar.. ehehe ne kadar dayanabilirsinkii..
__________________ |
| | |
| | #10 |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Cevap: ÜsTündEKi üyE iÇin ciNayeT pLanı ... herhalde çıkmaz sokakta arabayla sıkıştırır duvar arasında ezerdim :s buarada baby face çok sadistsin yaaa ne bunlar böle :) |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |