![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "ÜsTündEKi üyE iÇin ciNayeT pLanı ..." başlıklı konu görüntüleniyor, "Ben kıyamam hiç biriniz.Alın beni öldürün derim..Canımı veririm sizin için bee... :)))Fazla gaz vermemişimdir umarım :==)..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Banned | Cevap: ÜsTündEKi üyE iÇin ciNayeT pLanı ... Ben kıyamam hiç biriniz.Alın beni öldürün derim..Canımı veririm sizin için bee... :)))Fazla gaz vermemişimdir umarım :==) |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Rep Gücü: 7 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ÜsTündEKi üyE iÇin ciNayeT pLanı ... Senin önce derini soyar sonra açık yaralarına tuz basardım. ardından aslan dolu bir kafese koyar üstüne kitlerdim.onlar yerdi zaten seni ölürdün eheheuehueh
__________________ http://img02.yehhe.com/images/169025.gif |
| | |
| | #13 |
| Banned Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: ankaralıyım, ikametgahımda burada.
Rep Gücü: 0 ![]() ![]() | Cevap: ÜsTündEKi üyE iÇin ciNayeT pLanı ... uyurken gözlerine toplu iğne batırmak.. perdeler kapandığı için beni göremez.. sona çillerini cımbızla tek tek koparmak ve oralara tuz basmak.. ve duşun altına bağlamak ve damlaların beynine tek tek düşmesini sağlayarak günlerce çıldırmasını seyretmek.. ve final! her tarafını derin derin yararak ölümünü izlemek... |
| | |
| | #14 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Rep Gücü: 7 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ÜsTündEKi üyE iÇin ciNayeT pLanı ... seni kızgın yağda bi güzel kızarttıktan sonra tam can havlinle son nefesini verecekken çıkartırdım soğuk hava deposunda 2 gün bekletir çıkarır yine kızgın yağa atardım 3 gün böle devam ederdim baktım halaa ölmüyosun ozamanda tüm kokar çorapları bi yere toplatır senide odanın içine atardım. ee artık öl yaneeeeeeee:))))))))))
__________________ http://img02.yehhe.com/images/169025.gif |
| | |
| | #15 |
| Banned Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: ankaralıyım, ikametgahımda burada.
Rep Gücü: 0 ![]() ![]() | Cevap: ÜsTündEKi üyE iÇin ciNayeT pLanı ... seni bağlar hayatta dayanamadığın yiyecek ve içecekleri karşında sen açlıktan ölene değin zevkle yerdim... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |