![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Sakar mısınız? Evetse en komik sakarlığınızz???" başlıklı konu görüntüleniyor, "Sakar mısınız? Bu sorunun cevabı evetse en komik olduğunu düşündüğünüz sakarlığınızı yazar mısınız??..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 639 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sakar mısınız? Bu sorunun cevabı evetse en komik olduğunu düşündüğünüz sakarlığınızı yazar mısınız?? ![]()
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Cevap: Sakar mısınız? Evetse en komik sakarlığınızz??? Ben diil ama kuzenim çok sakardır beraber dershaneye giderken merdivenlere takılıp düşmüştü ve bissürüde kişi vardı orda gülemedim ama sonrasında "merdivenlere bi insan nasıl takılıp düşer diye sorup çok güldüm" ben bi kere çok utanmıştım o da sevgilimle sahilde kayalıklara oturmak için gitmiştik oturmaya çalışırken asagıdaki bi kayaya oturdum ama o anlamadı neden uzağa oturdun gelsene dedi :) |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 639 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sakar mısınız? Evetse en komik sakarlığınızz??? ehehehuehu bende sabah markete giderken yağmur yağıyodu. çocuğun birinnin beni gizliden kestiğini farkettim. hava atcam die salına salına yürürken şemsiyem ağaca takıldı ve kendimi yerde buldum rezaletti
__________________ |
| | |
| | #4 |
| Banned Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: ankaralıyım, ikametgahımda burada.
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 142 ![]() ![]() | Cevap: Sakar mısınız? Evetse en komik sakarlığınızz??? seyahat ediyordum acayip çişim geldi. Ağaçlıklı bir yere gelince durdum. koşarak ve sağıma soluma bakınarak ilerledim ve çişimi yamaya başkadım ve önümü o an gördüm... 7-8 kişi dehşetle bana bakıyor hemde aile... arabaya nasıl kaçtım anlatamam.. piknikçilere karşı çiş! hala yüzüm kızarıyor .. |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 639 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sakar mısınız? Evetse en komik sakarlığınızz??? hahahahahah çok iyi yhaaaa hahahahaha
__________________ |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |