![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "ben ne hastasıyım?????" başlıklı konu görüntüleniyor, "konuyu açtığım yer başlıkla doğru orantılı olsada konunun özüyle alaksı yok zira okuyunca sizde anlayacaksınız. hastalık belirtileri: işsizlik aldı başını gidiyor,açım işyok deyip kahve köşelerinde okey oynamayı iş aramaya tercih ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() | konuyu açtığım yer başlıkla doğru orantılı olsada konunun özüyle alaksı yok zira okuyunca sizde anlayacaksınız. hastalık belirtileri: işsizlik aldı başını gidiyor,açım işyok deyip kahve köşelerinde okey oynamayı iş aramaya tercih edenlere sinir oluyorum param yok millet aç,alım gücü sıfır deyip,ondan sonra ucuzluk mağazalarının önüne geceden kuyruk oluşturup ertesi gün birbirini ezercesine alışveriş yapanlara hayretle ağzım açık bakıyorum akp ye oy verdim ama son terör olayları karşısındaki anlayamadığım tutumundan sonra,acaba vermesemiydim diye düşünüp,ama bugün yine seçim olsa akp den daha iyi bir partinin olmayışına fena halde gıcık oluyorum bu gün laiklik elden gidiyor,bu hukümet bizi irana benzetmeye çalışıyor deyip,ertesi gün bu kadar amerikancılık olmaz iran gibi kafa tutmak lazım diyenlere ifrit oluyorum ülkenin rejimini tehdit ettiği gerelçesiyle onlarca savcı tarafından kapatma davası açılan refah ve fazilet partilerini düşünürsek bu gün ülkenin brakın rejimini bütünlüğünü tehdit eden dtp ye birtane bile savcının kapatma davası açmamış olmasına deli oluyorum ![]() şeriat'ın ne olduğunu bilmeyenlerin şeriat'ı halka öcüymüş gibi lanse edip,bir başörtüsünü 10 yıldır propakanda aleti yapanlara,bu tarz olayların karşısında islamiyetin gereği olan hoşgörüyü bir yana brakıp onlara karşı duruş gösteren ve gösterirkende islamiyeti bilmeden onların istediği seviyeye hatta hiç'e doğru itenlere üzülüyorum. tamamını yazamadığım ama aklıma gelen bu kadarlık kısımda bu belirtiler ışığında söylermisininiz bana ben NE HASTASIYIM????????? saygılar
__________________ Dişlerinin arasında bir silahın namlusu varsa sadece sesli harfleri söyleyebilirsin. Konu Mevt tarafından (17-11-2007 Saat 01:08 AM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: ben ne hastasıyım????? yaw kimse bu soruma cevap vermicekmi zira tıp litaratüründe bu belirtilerin hangi hastalığa işaret ettiği belirtilmemiş:))
__________________ Dişlerinin arasında bir silahın namlusu varsa sadece sesli harfleri söyleyebilirsin. |
| | |
| | #3 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ben ne hastasıyım????? aynı belirtiler bende de var :)))) bende mi hasta oluyorum, ![]() |
| | |
| | #4 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: ben ne hastasıyım????? hasta olmuyorsun zaten hastasın ama ismi belli değil bu hastalığımızın
__________________ Dişlerinin arasında bir silahın namlusu varsa sadece sesli harfleri söyleyebilirsin. |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ben ne hastasıyım????? ![]() ![]() madem hastalığımızı bilen yok biz isim bulalım mı hem tarıhe geçeriz yeni bir hastalık teşhis ettik diye ne dersin? |
| | |
| | #6 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: ben ne hastasıyım????? olur ama öyle bir isim olmalıki tek başına çok şey ifade etmeli
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ben ne hastasıyım????? hemen üretime başlayalım.işsızlıktan enfeksiyon kapan parasızlik,tedavisi neyazıkki mümkün olmayan bişey kanserine dönüştü ama ne? bunlar hastalığın ön tanıları.eeee ben de bi sağlıkçıyım tabii:) |
| | |
| | #8 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: ben ne hastasıyım????? bir kere bu kesinlikle bir pisikolojik hastalık ismide ona uygun olmalı,mesela samimiyetsiz toplum bozukluğu
| | |
| | #9 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ben ne hastasıyım????? nççççççç olmadı.içinde işsizlk ve paraszlıkta olmalı ama nasıl?? |
| | |
| | #10 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 443 Rep: 43328 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ben ne hastasıyım????? Bu hastalıkla başa çıkılmaz arkadaşlar.Tedaviside yok gibi maalesef.Boşuna düşünüp iyice bütün vücudunuza sarmayın hastalığı ![]() ![]()
__________________ |
| | |
| | |